Tuorein sisältö

Netflixin Tumma kristalli kuulostaa mm. Mark Hamillilta ja Helena Bonham-Carterilta ja näyttää tältä

17.12.2018 klo 22.30 | Luettu: 1304 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensi vuonna alkava Netflix-sarja Dark Crystal: Age of Resistance toimii esiosana vuoden 1982 elokuvalle Tumma kristalli. Leffa ei menestynyt kaksisesti, mutta se on jokseenkin ainutlaatuinen tapaus ollessaan pelkkiä nukkeja näyttelijöiden paikalla käyttävä tummanpuhuva fantasia, joten kulttimaine oli taattua. Ohjauksesta vastasi Muppettien luoja Jim Henson ja herra Yoda - eli neiti Piggy - Frank Oz. Tv-sarjaa työstää The Jim Henson Company ja ohjaaja Louis Leterrier, jonka töitä ovat mm. The Transporter 1-2 ja The Incredible Hulk.

Sarjan ääninäyttelijät on julkistettu ja lista pursuaa nuoria tähtiä ja tunnettuja veteraaneja. Taron Egerton (Kingsman), Anya Taylor-Joy (The VVitch) ja Nathalie Emmanuel (Game of Thrones) ääntelevät päähenkilöinä, jotka ovat nuoria gelflingejä, eli eräänlaisia maahisia. He oppivat valtaapitävien äkäisten pulujen synkän salaisuuden, joka uhkaa planeettaa ja johtaa kapinaan.

Mukana ovat Helena Bonham-Carter, Toby Jones, Alicia Vikander, Simon Pegg, Andy Samberg, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Mark Strong, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key ja Mark Hamill muiden muassa.

Ensimmäiset kuvat sarjasta:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guns N' Roses -kiert... Yksi maailman upeimm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova