Tuorein sisältö

MTV teki jatkodiilin ratamoottoripyöräilystä - luvassa myös uuden MotoE-luokan kisoja

20.12.2018 klo 12.28 | Luettu: 795 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren moottoriurheilutarjonta on vahvaa myös tulevina vuosina. MTV on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen ratamoottoripyöräilyn MotoGP:n sekä Moto2- ja Moto3-luokkien aika-ajojen ja kilpailujen näyttämisestä suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa cmore.fi sekä C Moren kanavilla.

Vuonna 2019 kisaviikonloppuja on luvassa päättyneen kauden tapaan 19. Kisakausi starttaa Qatarista jo vajaan kolmen kuukauden kuluttua, 9.–10. maaliskuuta, ja huipentuu Valencian päätöskisaan runsaat kahdeksan kuukautta myöhemmin, marraskuussa 2019.

Vuoden aikana suoria lähetyksiä 38 päivänä.

Suomalaisittain MotoGP-rintamalta kuultiin hiljattain myös muita hyviä uutisia: Polvensa pahasti heinäkuussa loukannut Mika Kallio palasi Jerezin testibaanalle jo tällä viikolla. Kallio jatkaa ensi kaudella KTM:n testikuljettajana. Hänellä on täten mahdollisuus ajaa myös kisoissa villillä kortilla.

Ratamoottoripyöräilyyn lanseerataan ensi vuodeksi uusi sähkömoottoripyörien MotoE-luokka. Tallipäällikkönä Moto2- ja Moto3-luokissa Red Bull KTM Ajo -tallissa jatkava Aki Ajo johtaa tallia myös MotoE:ssä. Tiimiin kuuluu suomalaisista myös kuljettaja Niki Tuuli. Nämäkin kisat nähdään C Morella.

MotoGP:n lisäksi C Moressa nähdään vuosina 2019-2021 edelleen myös kaikki Formula 1 -kisaviikonloput.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Miksi lisätä someen ... Tänään tv:ssä: täyde... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova