Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: täydellinen nainen

20.12.2018 klo 16.00 | Luettu: 1785 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Kick-Ass 2

Vain kanavalla 5.

Hybristofilia on seksuaalinen poikkeama, jossa halut kohdistuvat partneriin, joka käyttäytyy töykeästi, valehtelee, pettää tai jopa syyllistyy vakaviin rikoksiin, kuten ryöstöihin ja murhiin. Mediassa esillä olevat rikolliset saavat huomattavan usein seksuaalissävytteistä fanipostia ja tuomituille sarjamurhaajillekin on tätä kautta löytynyt puolisoja. Hybristofiliaa pidetään potentiaalisesti tappavana fetissinä, jollaisiksi luokitellaan esimerkiksi myös hapensaannin rajoittamiseen liittyvät tempaukset.

Ilmiön syistä on tarjolla spekulointia. Sarjamurhaajiin rakastuneita naisia pohtineet tutkijat ovat veikanneet, että jotkut naiset näkevät, mikä murhaaja oli ennen tekojaan, jolloin he uskovat voivansa muuttaa murhaajan. Toisen teorian mukaan murhamies tuntuu nurinkurisesti turvalliselta ja luotettavalta poikaystävältä istuessaan pysyvästi pienessä kopissa: se saattaa viehättää, jos sosiaaliset suhteet ovat vaikeita ja rakkauden täyttyminen kiinnostaa vain teoriassa.

Muun muassa maalaisjärjen mukaan alfauroksen määritelmä on älytön möykkääminen ja vaarallisimman möykkääjän puolella oleminen nyt vain viehättää joitakuita. Professorien sanavalintojen mukaan evoluutio on suosinut absoluuttisia perseenreikiä, jotka kykenevät suojelemaan naisiaan, ja monien naisten vaisto sanoo yhä muuta kuin järki. Asia näkyy naisten kirjoittamassa modernissa fiktiossa, kuten Twilightissa ja Fifty Shades of Greyssä, joissa miehet ovat dominoivia, mutta kykeneväisiä lopettamaan "juuri ajoissa". Onneksi on muunkinlaisia naisia.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MTV teki jatkodiilin... Ilosaarirock julkist... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.12.2018 klo 16.01 1 tykkää tästä

https://youtu.be/PtczEiDsVJE?t=35
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.12.2018 klo 22.48 2 tykkää tästä

Kipu on vain yksi nautinnon muodoista, mutta kuristaminen menee jo vähän rajoilla. Siitä tahtoo jäädä jälkiä, ja silmistä katkeilee suonia, mikä ei liene ole kovin terveellistä. Kuristaminen voi aiheuttaa nielemisvaikeuksia pidemmäksi aikaa, eikä tuo aataminomenakaan paljoa penaltya kestä. Niskat on myös siitä veikeät, että ne napsahtavat kertaheitolla. Varovaisuutta noudattaen kivun ystävät.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova