Tuorein sisältö

"Eheytynyt homofoobikko" harkitsee uudelleen Oscar-gaalan juontamista

04.01.2019 klo 19.47 | Luettu: 2335 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ehdotus: perustetaan rekisteri, johon kaikki maineestaan kiinnostuneet voivat ladata videoblogin, jossa pyritään suorittamaan mahdollisimman uskottava anteeksipyyntö, jonka arvon kaikki saavat vapaasti kyseenalaistaa, mutta joka yhtä kaikki on katsottava, ennen kuin varsinkaan toimittajilla on lupa kommentoida uusinta kohua.

Koomikko Kevin Hart on harrastanut hyvin homofobisia vitsejä. Kenties eniten esillä on ollut se, jossa hän ilmoitti ryhtyvänsä väkivaltaiseksi, jos hänen nuori poikansa leikkisi nukkekodilla. Näistä jutuista on aikaa ja hän on pyytänyt niitä anteeksi lukuisia kertoja. Kun hänet palkattiin Oscar-gaalan juontajaksi ja kohu kaivettiin esiin, hän ajatteli olla hiljaa, mutta silloin häntä kuvailtiin itsepäiseksi, joten hän pyysi anteeksi jälleen ja päätti luopua leikistä. Gaalan juontaminen on hänelle unelmakeikka, mutta hän tahtoo tehdä illasta rennon, eikä viedä huomiota voittajilta.

Hart on vieraillut Ellen DeGeneresin show'ssa. Ellen julkaisee maanantaille alunperin tarkoitetun tunnin mittaisen haastattelun jo tänään ja pitkiä katkelmia siitä on nähty, jotta se herättäisi keskustelua. Ellen on gaalan entinen juontaja, homoseksuaali mielipidevaikuttaja ja Hartin kaveri, joka uskoo, että Hartin pitäisi palata juontajaksi. Ellen on ollut yhteydessä gaalan järjestäjiin ja hänen mukaansa hekin haluavat Hartin yhä: järjestäjät tuntevat toimineensa väärin, joten Hart mahdollisesti ei ymmärtänyt, mikä on heidän kantansa. Hart harkitsee asiaa uudelleen omalta osaltaan.

On poikkeuksellista, ettei gaalalla ole juontajaa tammikuussa. Se järjestetään tänä vuonna jo helmikuussa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lars Ulrich kehuu Me... Noomi Rapace on lege... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.01.2019 klo 06.33 2 tykkää tästä

Ne on vitsejä, ei kai vitsit ketään voi loukata, hehe. Nykyaika...
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova