Tuorein sisältö

Peter Jackson entisöi ällöttävät kauhukomediansa ja saattaa tehdä lisää

05.01.2019 klo 13.58 | Luettu: 1380 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Peter Jacksonin ura alkoi veristen ja härskien kauhukomedioiden merkeissä. Bad Taste, Meet the Feebles ja Braindead nauttivat kulttimainetta.

Jackson palaa noihin tunnelmiin entisöimällä elokuvat. Kipinä syttyi, kun hän työsti dokumenttia They Shall Not Grow Old, joka tekee ensimmäisen maailmansodan aikaisesta kuvastosta terävää, värikästä, kolmiulotteista ja sulavampaa. Tietokonetemppujen ohella dokumentti hyödyntää muun muassa kokeneita huuliltalukijoita antaakseen sotilaille äänen.

Jacksonin mukaan Braindead näyttää fantastiselta, kun sille tehtiin samat temput testimielessä. Bad Taste tarvitsee entisöintiä eniten, sillä hän säilytti alkuperäistä kopiota sänkynsä alla ja se on homeessa. Jacksonilta on pitkään pyydetty teräväpiirtoversioita ja viimeinkin hänellä on aikaa valvoa prosessia.

Jackson tekee mielellään uudenkin ällöttävän elokuvan, jos oikea projekti osuu kohdalle. Hänestä olisi mielenkiintoista nähdä, miten ällöttäviä hän ja elämänkumppani Fran Walsh ovat nykyään, kun he ovat oppineet elämästä pari uutta asiaa. Walsh on työskennellyt Jacksonin kanssa Feeblesistä lähtien ja heillä on pari yhteistä lasta ja Oscaria.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney Spearsin per... Danny DeVito ja Awkw... >

Keskustelut (1 viestiä)

seppö

05.01.2019 klo 19.14 2 tykkää tästä

Kaiken maailman Höpöttien ja Mortal Engienssien jälkeen Jacksonille tekee varmasti hyvää palata splätter-perseilyjen pariin. Bad Taste etenkin on mahatva b-leffa ja en malta odottaa bluraytä!
lainaa

Kirjoita kommentti


227


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova