Tuorein sisältö

Tintti palaa kyllä, kunhan Peter Jackson malttaa istua persiilleen

18.10.2018 klo 21.10 | Luettu: 1826 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tintti-suunnitelma ei ole muuttunut. Asiasta kannattaa muistuttaa kerran vuodessa, sillä edellisestä leffasta on 7 vuotta, eikä mitään muutakaan ole tapahtunut. Steven Spielberg ohjasi ja Peter Jackson tuotti liikkeidenkaappaus-animaation Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus ja jatko-osassa roolit vaihtuvat. Jos joku kehtaa yhä haaveilla trilogian päätöksestä, sen herrat mahdollisesti ohjaavat yhdessä.

Jackson kertoo nyt, että hänen on tarkoitus ohjata Tintti 2 seuraavan parin vuoden sisällä, ehkä. Juuri tällä hetkellä ei tapahdu mitään. Aivan aluksi hänen pitää istua alas ja laatia käsikirjoitus. Hän mahdollisesti yrittää tehdä niin ensi vuonna, kukaties. (Jackson viljelee sanoja tyyliin "hope", "probably" ja "try".)

Aiemmin on höpisty epävirallisesti, että Auringon temppeli -sarjakuva saattaa toimia toisen elokuvan pohjana. Jackson vahvistaa, että se oli tarkoitus jossakin vaiheessa, mutta hän on miettinyt muutakin. On monia hyviä Tintti-tarinoita, eikä hän ole varma, mitä hän tahtoo: Tintti on seikkaillut ympäri planeettaa ja Kuussakin. Leffasta on jo sovittu ja päätös on yksin hänen.

Lähde: Polygon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ramboa filmaava Sylv... Bloodbath tarjoilee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova