Tuorein sisältö

Venomin jatko-osa on varmistunut

08.01.2019 klo 17.30 | Luettu: 1911 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Se ei ole dementian merkki, jos uskot lukeneesi tämän uutisen aiemminkin. 855 miljoonaa dollaria tienannut Venom on viime vuoden isoimpia hittejä, joka alustaa jatko-osaa ja jonka tähti Tom Hardy intoili jo ensi-illassa tahtovansa palata töihin. Sony ilmoitti syksyllä, että lokakuussa 2020 valmistuu Marvel-aiheinen jatko-osa ja Venom 2 on käytännössä ainoa elokuva, johon ilmoitus voi viitata. Myös Spider-Man: Homecoming ja Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia saavat jatkoa, mutta Homecomingin jatkeet julkistaa tähän tietoon Marvel ja Hämähäkkiversumi on animaatio, jollaisten tekemisessä menee yleensä kauemmin.

Venomin kirjoitti komitea. Komiteaan kuuluva Kelly Marcel on nyt palkattu jatko-osan kirjoittajaksi, mikä on selkein merkki siitä, että elokuva etenee. Hänen muita elokuviaan ovat Saving Mr. Banks ja Fifty Shades of Grey.

Ohjaajasta ei ole päätetty, mutta sisäpiirilähteiden mukaan Ruben Fleischer on liian kiireinen Zombielandin jatko-osan vuoksi, jotta hän ehtisi palata. Zombielandeissa esiintyvän Woody Harrelsonin sen sijaan on tarkoitus ehtiä Carnagen rooliin. Carnage on Venomin psykopaattiversio. Venom kukaties tappaa ja syö päitä, mutta Venom on ennemminkin sosiopaatti (tai leffamoraalia noudattava antisankari).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Beverly Hills, 90210... Game of Thrones -put... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova