Tuorein sisältö

Kraven the Hunter kohtaa toisen Marvel-roiston: Kameleontin

24.02.2022 klo 00.20 | Luettu: 918 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Mestarillinen naamioituja Kameleontti (Chameleon) on ensimmäinen superroisto, jonka Spider-Man kohtasi sarjakuvissa. Hahmon "pääsiäismunaversio" nähtiin Spider-Man: Far From Homessa: leffassa esiintyi Dimitri Smerdyakov eli Kameleontti, mutta vain innokkaimmat triviatietonörtit huomioivat sen.

Erilainen versio Kameleontista nähdään Sonyn Kraven the Hunter -elokuvassa, joka sijoittuu Venomin aloittamaan jatkumoon. Kameleonttia näyttelee Fred Hechinger ja Kravenia Aaron Taylor-Johnson. Hechinger on tuttu mm. The White Lotus -sarjasta ja Fear Street -trilogiasta (kuvassa).

Sarjakuvissa Kameleontti ja Kraven ovat velipuolia ja liittolaisia, joten tarinan roistoa ei ole vahvistettu, vaikka kumpikin hahmo on kehveli. Russell Crowe nähdään mysteeriroolissa.

V2.fi toistaa teorian, joka ei perustu huhuihin: ehkä Crowe näyttelee alkuperäistä Kravenia? Kraven on taitava metsästäjä ja vetreä yli 70-vuotiaanakin superseerumin johdosta. Hänen poikansa on käyttänyt Kraven-nimeä, joten halutessaan leffa voi tarjota "aidon" Kravenin ja aloittelevan sankarillisemman version.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Irinan tulevalla kie... East Coast Festivali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova