Tuorein sisältö

Kohun jälkeen Oscar-gaalan juontaakin hän, joka ei ole tehnyt syntiä: juu, ei kukaan

09.01.2019 klo 22.36 | Luettu: 1536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Oscar-gaalan entinen juontaja Ellen DeGeneres koetti herätellä talk-show'ssaan sellaista kuhinaa, että Kevin Hartin on palattava seuraavan gaalan juontajaksi. Hart lähti vapaaehtoisesti, kun hänen vanhat homofobiset twiittinsä tulivat puheeksi. Hart on omasta mielestään pyytänyt anteeksi riittämiin, mutta hän ei halua kohun varjostavan keikkaa.

Ellen paljasti, että gaala haluaa hänet takaisin. Hart vaikutti harkitsevan uudestaan, mutta nyt hän on ilmoittanut asian olevan loppuun käsitelty. Hän ei juonna. Hän ei kommentoi. Hartin vastustajien mukaan hän yrittää tehdä itsestään uhrin anteeksipyynnön sijasta, joten olimmepa asioista mitä mieltä tahansa, kohu olisi varjostanut keikkaa.

Sisäpiirilähteiden mukaan gaala tehdään ilman juontajaa. Näin kävi edellisen kerran vuonna 1989, jolloin gaala haukuttiin lyttyyn: useampi nimekäs näyttelijä kuvaili gaalaa koko elokuva-alan häpeäpilkuksi. Tämä ei välttämättä ole enne. Monet juontajat ovat ottaneet illan omakseen, mutta monet muut ovat kadonneet kulisseihin monologinsa jälkeen.

Lavalle saadaan taas alan kirkkaimpia tähtiä. Musiikin painottaminen voi toimia, sillä muun muassa Lady Gagalle ja Dolly Partonille odotetaan ehdokkuuksia. Juontajasta riippumatta tämänvuotisen show'n on tarkoitus olla tiiviimpi: osa kategorioista hoidetaan pois alta mainoskatkojen aikana. Ellenin pizzatilauksille ja sen semmoiselle ei siis välttämättä olisikaan aikaa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Edelleen upea ilmest... Fitness-hahmo Eevi T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova