Tuorein sisältö

John Cenan ja Kelju K. Kojootin leffa on valmis, mutta se on peruttu kuin Batgirl

10.11.2023 klo 03.10 | Luettu: 1178 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tässä on pieni satu Hollywoodista. Valitettavasti se on totta.

Näyttelijät ja kirjoittajat olivat lakossa useita kuukausia. He saivat tavoitteitaan läpi. Jos tekoäly jatkaa arvaamattoman nopeaa kehitystä, molemmilla ammattiryhmillä on hieman turvaa lähitulevaisuudessa.

Nyt hanskat heilumaan! Studiopomoja ja muita tahoja siteeraavat Hollywood-toimittajat maalailevat parhaillaan, että lakkojen oli aikakin päättyä, sillä vaarassa oli kesän 2024 ohjelmisto ja monet elokuvateatterit ovat jo konkurssin partaalla. Studiot etsivät kiimaisina uusia aiheita, yhteistyökumppanien odottaessa kieli pitkällä, mitä uutta unelmatehdas tarjoaa!

Mikä on Warner Bros. -studion ensimmäinen tempaus? Jo filmatun leffan peruminen verohelpotusten vuoksi. Taas.

Leffa on Coyote Vs. Acme. Kyseessä on oikeita näyttelijöitä ja animaatiota yhdistelevä 70 miljoonan dollarin toimintakomedia, jossa Kelju K. Kojootti haastaa oikeuteen Acme-firman, jonka tuotteet pettävät hänet aina. Ihmispääosissa heiluvat John Cena ja Will Forte. Yksi kirjoittajista ja tuottajista on Guardians of the Galaxy -mies James Gunn.

Sisäpiirilähteiden mukaan leffa sai varsin myönteistä palautetta testinäytöksissä. Amazon oli kiinnostunut ostamaan sen Warnerilta. Warner on kuitenkin hyllyttänyt leffan lopullisesti kuten firma teki Batgirl-leffalle.

Sitä luulisi, että tässä on uusi syy jos ei lakolle niin alan ammattilaisten Warner-boikotille. Tekijät saavat palkkansa, joten siinä mielessä tekoäly on Warneria suurempi uhka, mutta ihmiskunnan perinteisiin lukeutuu myös se, että kansa pääsee tutustumaan taiteilijoiden työhön.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Provinssi-festivaali... Marvel-leffat lykkää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova