Tuorein sisältö

Def Leppard-laulaja fanittaa Hanoi Rocksia - Makkonen seksikkäin glamrokkari

08.06.2008 klo 12.30 | Luettu: 3760 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Def Leppard-yhtyeen Joe Elliott on Sweden Rockin keikan yhteydessä puhunut medialle mm. suhteestaan 80-luvun glam/tukkaheavybändeihin.

- Mielestäni 80-luvun Jenkkiläiset glamrokkarit hukkasivat koko idean, heille ulkonakö oli musiikkia tärkeämpää. Britanniassa 70-luvun glamrokkarit pitivat etusijalla musiikkia, sitten vasta mietittiin mitä laitetaan päälle ja miltä näytetään. Imagojuttu oli vain keino erottua muista. Meikkibändit eivät koskaan kiinnostaneet meitä. Usein bändit jotka niin tekevät, peittelevät sillä vain musiikin köyhyyttä. Hanoi Rocks oli ainoa, joka oli uskottava. Mielestäni Hanoi oli hyvä bändi ja he näyttivät hyvältä - Michael Monroe oli yksi parhaista. Panisin häntä - hän on mielestäni seksikäs, enkä muuten ole gay. Andy McCoy tekee parhaat Keith Richards-kuviot. He ovat paljon parempia kuin Mötley Crue tai Poison... Hanoit olivat aitoja.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiss etsii Paulin ja... Ari Koivuselta lisää... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kuolema

Rekisteröitynyt 25.02.2008

08.06.2008 klo 22.26

Ei ole kovin suuri yllätys. Hanoi Rocks on mm. Guns 'n' Rosesin esikuva. Monroe ja McCoy tekivät ko. bändin kanssa paljon yhteistyötä myös Hanoin hajottua. Bändi valittiin parissa musiikkilehdessä Briteissä vuoden parhaaksi bändiksi. Hieman ennen Razzlen kuolemaa Hanoi Rocks solmi levytyssopimuksen, joka oli suurempi kuin Twisted Sisterin. Kaikki USAn keikat olivat loppuunmyytyjä vaikkei yhtään bändin levyä oltu julkaistu uudella mantereella.

Jossittelu on turhaa, mutta luultavasti Hanoi Rocks olisi nykyään superbändi, jos Razzle ei olisi kuollut Mötley Crue -laulajan kyydissä kesken USAn kiertueen.
lainaa
wera

06.07.2008 klo 18.10

hanoi rocks on superbändi vaikka ei razzlea olekkaan !
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova