Tuorein sisältö

Netflix tilasi Shadow and Bone -fantasian Stranger Things -tuottajalta

11.01.2019 klo 16.24 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on tilannut kirjailija Leigh Bardugon "Grishaverseen" perustuvan fantasiasarjan, jonka nimi Shadow and Bone on lainassa ensimmäiseltä romaanilta. Shadow and Bonen tarina venyi trilogiaksi ja tuoreempi romaani Six of Crows aloitti kaksiosaisen tarinan. Lisäksi Bardugo on kynäillyt maailmaan sijoittuvia novelleja ja tiedossa on jatkoakin. Tv-sarja yhdistelee tarinoita.

Ravka on venäläishenkinen kuningaskunta ja grishat ovat paikallisia erikoisyksilöitä, joilla on rajoitettu supervoima X-Men-tyyliin. Ensimmäinen päähenkilö on orvoksi jäänyt nuori tyttö, jonka valovoimaa pidetään ainutlaatuisena, joten hänet kiidätetään tapahtumien keskipisteeseen, jotteivät valtakunnan viholliset pääsisi häneen käsiksi. Pimeys on tässä maailmassa aito yliluonnollinen uhka, eikä vertauskuvallinen sellainen, joten valovoiman arvon voi päätellä.

Sarjan luoja on Eric Heisserer, joka on mm. The Thingin uuden version ja Bird Boxin kirjoittaja, joka sai Oscar-ehdokkuuden Arrivalin käsikirjoituksella. Mukana on myös tuottaja Shawn Levy firmoineen, eli mies Stranger Thingsin takana.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näyttelijäkaunotar n... Iron Sky 2 ei pilkka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova