Tuorein sisältö

Netflixin zombiekomedia Santa Clarita Diet on lopetettu kesken

29.04.2019 klo 18.30 | Luettu: 2348 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Netflix räjähdysmäistä nousua teki, firma ansaitsi hyvää tahtoa jatkamalla muiden lopettamia sarjoja. Viimeaikoina fiilikset ovat kääntyneet sellaisiksi, että Netflix lopettaa sarjat muutaman kauden jälkeen, kun firma kokee saaneensa niistä enimmän hyödyn.

Nyt myös Santa Clarita Diet on lopetettu. Drew Barrymore näytteli zombieta ja Timothy Olyphant hänen ymmärtäväistä aviomiestään. Kolmas kausi debytoi kuukausi sitten. Viittä kautta kaavailleet tekijät koettivat rakentaa 3. kauden viimeisen jakson siten, että se toimii tyydyttävänä lopetuksena, jos jatkoa ei tilata, mutta jakso selkeästi myös alustaa tulevaa.

Tuottajat kuvailevat Netflixiä kannustavaksi ja positiiviseksi tahoksi, joka oli jopa täydellinen studio - lopetuspäätöstä lukuunottamatta. Tuottajat uskovat, että sarja olisi jatkunut "10 000 vuotta", jos se olisi faneista kiinni, mutta kaikki loppuu joskus ja he ovat kiitollisia.

Barrymore kuvailee hahmoaan yhdeksi suosikeistaan. Olyphant vitsailee, että hän jatkaa roolissaan ja jos kukaan ei sitä filmaa, se on heidän päätöksensä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom & Jerry kohtaava... Asuntokaupat sokkona... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova