Tuorein sisältö

Kulttuurien erilaisuuksista irtoaa jälleen virnuilua - Jättekiva jatkuu kesällä

15.01.2019 klo 20.11 | Luettu: 1494 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jättekiva saa jatkoa. Elisa Viihteen alkuperäissarjan toinen kausi tulee katsottavaksi Elisa Viihde Aitioon kesällä 2019.

Romanttisen komedian kuvaukset ovat alkaneet tänään 15.1. Päärooleissa nähdään edelleen Anna Paavilainen ja Elmer Bäck. Muissa rooleissa vaikuttvat mm. Mikko Penttilä, Kari Ketonen ja Mats Långbacka.

Ullanlinnaan kotiutuneet lappilainen Aino (Anna Paavilainen) ja suomenruotsalainen Micke (Elmer Bäck) alkavat harkita perheen perustamista, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Mahdollinen perheenlisäys nostaa pintaan molempien perheiden ja varsinkin Micken vanhempien, Lassen (Mats Långbacka) ja Gunnen (Ylva Ekblad), toiveet ja odotukset. Mukana menossa ovat yhä asunnossa bunkkaava Ainon veli Jussi (Mikko Penttilä), joka etsii edelleen elämälleen suuntaa sekä Micken lapsuudenystävä Petski (Kari Ketonen), jolla on kahden lapsen isänä varsin paljon mielipiteitä lapsista ja vanhemmuudesta.

Kulttuurien erilaisuuksilla leikittelevä romanttinen komedia perustuu Niklas Lindgrenin (mm. Putous) ja Karoliina Lindgrenin sekä Kris Gummeruksen (Rendel) alkuperäisideaan. Sarjan ohjaaja on ensimmäisen kauden tapaan Niklas Lindgren.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mitä tapahtuu Avenge... Steven Spielbergin W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova