Tuorein sisältö

Steven Spielbergin West Side Story on löytänyt tähtensä

15.01.2019 klo 21.30 | Luettu: 1632 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Indiana Jonesin paluun lykkääntyessä käsikirjoitusongelmien vuoksi, Steven Spielberg keskittyy West Side Story -musikaalin uuteen versioon, jota hän alunperin aikoi työstää samaan aikaan kuin Indyä (tapojensa mukaan). Kuvaukset alkavat kesällä.

Miespääosaan eli Tonyksi palkattiin viime vuonna Ansel Elgort (Baby Driver, Tähtiin kirjoitettu virhe). Yli 30 000 koe-esiintymisen jälkeen muutkin roolit alkavat täyttyä. 17-vuotias opiskelija Rachel Zegler tekee ensiesiintymisen isolla kankaalla Marian roolissa. Tony ja Maria rakastuvat kuin Romeo ja Julia: Tony on entinen jengiläinen ja Maria on kilpailevan jengin johtajan sisko.

Zegler keuhkoaa somessa:David Alvarez näyttelee Marian veljeä, Ariana DeBose veljen tyttöystävää Anitaa ja Josh Andrés Rivera heppua, joka yritetään parittaa Marialle. Nämä parikymppiset kyvyt ovat ehtineet tehdä uraa lavateatterin puolella. Alvarez on voittanut Tony-palkinnon eli "teatterialan Oscarin" ja DeBose on kisannut sellaisesta.

Anitaa 60-luvun elokuvaversiossa näytellyt Rita Moreno näyttelee tällä kertaa Valentinaa, joka on uusi ja laajennettu versio kaupassa työskentelevän Tonyn esimiehestä. Anitan roolilla Moreno voitti Oscarin.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kulttuurien erilaisu... Mitä ihmettä, laulaj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova