Tuorein sisältö

HBO löysi Perry Masonin Robert Downey, Jr:n tilalle

23.01.2019 klo 23.30 | Luettu: 3184 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Asianajaja Perry Mason seikkaili alunperin Erle Stanley Gardnerin romaanisarjassa, joka on kaikkien aikojen kolmanneksi suosituin. Aiheesta on tehty myös tv-sarjoja, tv-elokuvia ja paljon muuta.

The Americans -tähti Matthew Rhys näyttelee Masonia HBO:n tulevassa minisarjassa. Vuosi on 1932 ja Los Angeles on toipunut suuresta lamasta muuta maata tehokkaammin. On olympialaiset ja kaikkea kivaa; on myös lapsen kidnappauksena alkanut tapaus, joka on mennyt kaameasti pieleen. Mason on tässä vaiheessa vaimostaan eronnut ja sodassa traumatisoitunut köyhä yksityisetsivä. Väsymätön totuuden tavoittelu asettaa enkelten kaupungin uuteen valoon ja Mason saa tilaisuuden sovittaa syntinsä.

Alunperin oli tarkoitus, että Masonia näyttelee Robert Downey, Jr. ja että sarjasta vastaa True Detectiven luoja Nic Pizzolatto, mutta Pizzolatto päätti keskittyä päätyöhönsä ja Downey huomasi lupautuneensa liian moneen paikkaan.

Downey ja hänen vaimonsa Susan Downey ovat yhä tuottajia. Päävastuussa ovat Rolin Jones ja Ron Fitzgerald, jotka ovat työstäneet yhdessä mm. sarjoja Weeds ja Friday Night Lights.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sandra Bullock synty... Tasan 38 vuotta sitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova