Tuorein sisältö

Fitness-hahmo Eevi Teittiseltä varoittava esimerkki Lapin lumilta - 'Miiinuuuus 27 ei kestänyt eksymistä'

25.01.2019 klo 11.03 | Luettu: 1741 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Fitness-hahmo ja seuraavalla Selviytyjät Suomi -kaudella nähtävä Eevi Teittinen on lisännyt someen varoittavan esimerkin Lapin hankien keskeltä - aina ei hiihtoreissu Lapin korpimailla ole kuin huvipuistossa käyskentelyä.

Eevi kertoi blogissaan perheensä Kuusamossa olevasta mökistä (entisestä kyläkoulusta). Eevi matkusti Kuusamoon yhdessä elämänkumppaninsa Teemu Packalenin kanssa - tällä kertaa lentäen.

Kaksikon hiihtoretki 27 asteen pakkasessa vaikutti somepäivtyksen mukaan melkeinpä selviytymiskokeelta: 15 kilometria tarpomista, laduton latu + valoton latu ja lopulta taksi alle, kun pimeys vei mukanaan lopunkin näkyvyyden.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Todellinen "Sininen hetki"?????????Käytiin vähän hiihtämässä @tepack #koillischance2019 luennon jälkeen??????????? Todella kaunista mutta kaukana nautinnosta. ???????? 15 km tarpomista, yhteen jäätyneet silmät, jääpuikkoparta, jäätynyt persus ja Teemun "pari" ojan kautta ohjausta, laduton "latu" PLUS valoton "latu" 10 km matkan verran???????????????Niin ja taksi tilattiin kun tuli eteen niin yrkkä alamäki, ettei nähty mitään???? itsehän olisin mennyt. Teemulla ei riittänyt kolme hiihtokertaa tähän hommaan ihan täysin. Vaikka mulla oli (otsalamput jäi autoon) varsin toimiva viritys puhelimen taskulampun valossa???? Upea reissu kerrassaan. Varsinkin siinä vaiheessa, kun kuultiin taksikuskilta, että valaistu latu olis ollut enää 2 km päässä...Joo, nyt väsyttää???????? ps. Pidättelin pissahätää 3 tuntia??????????????? Miiinuuuus 27 ei kestänyt eksymistä, eikä pysähtymistä????????????? Voin kertoa, että ladut ja valaistus on todellakin luksusta ja meno NOPEAA????? Kokemus kyllä????????? Pienet päättäjät taas asialla hei???????????? #skiing #nature #sininenhetki #kuusamo #travelling #winterstyle #wearelost #eiihanputkeen

Henkilön Eevi Teittinen (@eeviteittinen) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Klamydian ensimmäine... 'Kerran minulle tarj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova