Tuorein sisältö

'Kerran minulle tarjottiin myytäväksi muumion kättä' - Huutokaupan metsästäjät Suomi jatkuu FOX-kanavalla

25.01.2019 klo 12.59 | Luettu: 1417 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huutokaupan metsästäjät Suomi käynnistyy Subilla toisen tuotantokauden jaksoilla 6.2.

Sarjassa esiintyvä osto- ja myyntiliikealan ammattilainen Lauri Ojakorpi, ammattipiireissä tunnettu lempinimellä "Haudankaivaja", on työnsä puolesta nähnyt ihmisten varastoja laidasta laitaan.

"Kaikenlaista on tullut vastaan. Aika paljon näkee sellaista, mitä voi sanoa aika kuvottavaksi. Kerran tyhjensimme kuolinpesän, josta löysimme kokoelman vainajan sappikiviä. Lapsuutensa puutteessa elämään joutuneet suuret ikäluokat säästivät käytännössä kaiken".

Ullakoille piilotetaan tavaraa, jotka eivät kaikkien katseita kestä. Ojakorven mukaan muun muassa pornokokoelmia tulee vastaan jonkin verran.

Old Times -antiikkikaupan omistaja ja niin ikään Huutokaupan metsästäjät Suomi -sarjasta tuttu Bernt "Morre" Morelius on tekemisissä pääasiassa antiikin kanssa ja on sen ansiosta välttynyt suurilta järkytyksiltä.

"Kerran kuitenkin minulle tarjottiin myytäväksi muumion kättä, joka oli kaiketi peräisin Egyptistä. En tietenkään ottanut sitä vastaan, pelkästään jo senkin vuoksi, että mielenkiintoni on aivan muualla kuin ihmisten jäsenissä tai elimissä".

Huutokaupan metsästäjät Suomi -tuplajaksot nähdään FOX-kanavalla alkaen 6.2.2019, keskiviikkoisin klo 20.00.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Fitness-hahmo Eevi T... Mark Hamill lähtee r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova