Tuorein sisältö

Unohda Suicide Squad: Marvel-mies ohjaa The Suicide Squadin

31.01.2019 klo 20.15 | Luettu: 2027 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tämä on kohtalaisen erikoinen tilanne. Suicide Squad on iso hitti, joten se saa jatko-osia, mutta leffa haukuttiin lyttyyn, joten jatko-osat pyrkivät ottamaan reilusti etäisyyttä emoteokseen. Ensi vuoden helmikuussa valmistuva Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ottaa Suicide Squadista ainoastaan Harley Quinnin. Elokuussa 2021 valmistuu The Suicide Squad, joka ilmaisee jo The-sanalla, ettei "oikeaa Suicide Squadia" ole vielä edes nähty.

Syksyllä mainittiin, että James Gunn saattaa kirjoittaa ja jopa ohjata seuraavan Suicide Squadin. Tämä on jo lähes täysin varmaa. Hän on The-episodin kirjoittaja ja hän neuvottelee ohjaamisesta, joten vain "luovat erimielisyydet" tai vanhat twiitit voivat hänet pysäyttää. (Gunn sai potkut Marvelin Guardians of the Galaxy -sarjasta twiittien vuoksi.)

Sisäpiirilähteiden mukaan Gunn vie Suicide Squadin niin erilaiseen suuntaan, että hahmot ja näyttelijät uusitaan lähes täysin. Omalle tyylilleen Gunn on uskollinen, joten pettyneiden Guardians-fanien on hyvä pysyä kuulolla.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -täh... Super Bowlia odotell... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova