Tuorein sisältö

Mel Gibson näyttelee itse karua hoitsua

02.02.2019 klo 23.59 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Shannon Burken romaani Black Flies kertoo nuoresta ensihoitajasta, joka oppii totuuksia New Yorkin arjesta - huumeista, rikoksista ja kodittomuudesta - ensimmäisen vuotensa aikana, kun hän työskentelee ambulanssissa karaistuneen kollegan valvonnassa. Asenne elämään ja kuolemaan höystyy mustalla huumorilla. Kun HIV-positiivinen narkomaani on synnyttänyt hylätyssä rakennuksessa, kummankaan miehen elämä ei ole entisellä tolalla.

Mel Gibson näyttelee vanhempaa hoitsua ja Tye Sheridan nuorempaa elokuvaversiossa. Ohjauksesta vastaa Jean-Stéphane Sauvaire, jonka työt Johnny Mad Dog ja A Prayer Before Dawn ovat saaneet kiittävää palautetta. Gibson käsitteli hoitsupuuhia edellisessä omassa ohjauksessaan Hacksaw Ridgessä. Sheridan tunnetaan X-Men-elokuvien nuorena Kyklooppina ja Ready Player Onen päähenkilönä.

Gibsonin näyttelijähommat ovat lisääntyneet Hacksaw Ridgen Oscar-ehdokkuuksien jälkeen. Hänen on määrä ohjata toinenkin maailmansotaelokuva, eli laivastoaiheinen Destroyer, sekä jatko-osa The Passion of the Christille.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix-komediassa r... Tänään tv:ssä: ymmär... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova