Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: ymmärtävä olkapää seksiriippuvaisille

03.02.2019 klo 17.25 | Luettu: 863 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 3 tuntia ja 25 minuuttia elokuvaan
Thanks for Sharing

Vain Herolla.

Vihdoinkin joku ymmärtää teitä pervoja, joille suuntaan otsikkoni ja vetelät vitsini. Aiheena on seksiriippuvuus. Mark Ruffalo uskoo olevansa kuivilla, mutta hän käy yhä kokouksissa, eikä kehtaa paljastaa tuntemattomille olleensa aikanaan uskomaton Hulk. Tim Robbins on ylennyt vertaistukiryhmän puheenjohtajaksi, mutta oman narkkaripojan kasvatus tältä pohjalta on haaste. Josh Gad... pistä Googlen kuvahakuun "Josh Gad". Disney palkkasi hänet "mäntiksi" ja nyt hän on ehdolla Disneyn Notre Damen kellonsoittajaksi, joten jo vain, nakkia on savustettu omankädenoikeudella.

Vaihtelevasti vastaanotettua leffaa voi kritisoida muun muassa siitä, että ponteva himo, joka ei johda niinkään aseelliseen kapinaan ja joukkoraiskauksiin, kuin hipsterimäiseen ruikutukseen, on vauraiden länsimaiden ihan oma ongelma. Jokainen aihetta vapaaehtoisesti käsittelevä kuitenkin kuuluu kohderyhmään. Partnerin orgasmien kontrollointi ja niiden evääminen on tunnettu, kaksi osapuolta vaativa fetissi, joten seksuaalisten aiheiden solvaukseen aikaa käyttävä henkilö on aina himopervo, joka itsekin kuuluisi sinne ryhmään.

Iron Manin sussuna tunnettua Gwyneth Paltrowia ujostutti kohtaus, jossa hän strippaa Hulkille. Alkkarit pysyvät päällä, mutta vilkaise peiliin: mitä enemmän kuvajainen näyttää Gadilta, sitä todennäköisemmin tällainen Marvel-huumori innostaa SNORF-hö-hö-hö-tyyliin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mel Gibson näyttelee... Varo Bieber, Suomest... >

Keskustelut (2 viestiä)

owevneovanio

03.02.2019 klo 22.42

vaik pidankin marvel leffoista niin alkaa vahan taa et nayttelijat ovat vaan marvelista tuttuja vahan vasyttamaan. vai onkohan peltoselle tuttuja vain naista leffoista
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

04.02.2019 klo 00.24 1 tykkää tästä

Rakastan Peltosen juttuja, mutta vitsit ovat kyllä käyneet viime aikoina aika visvaisiksi. Tekstin siistiminen asteen verran olisi parannus.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova