Tuorein sisältö

Provinssia livenä netissä - muista myös grillauskielto

11.06.2008 klo 09.11 | Luettu: 3382 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tulevana viikonloppuna juhlittavaa Provinssirock-tapahtumaa näkyy livenä netin kautta. YleX TV lähettää massiivisen annoksen videostreamia Provinssirockista koko festariviikonlopun ajan. Videokuva tulee suorana X-Stage- sekä Rumba Tent -lavoilta. Lähetyksissä kuullaan lukuisia haastatteluja artisteilta, festaritunnelmia ja biisejä live-keikoilta.

Perjantai 13.6. listalla ovat mm. Jenni Vartiainen, Hardcore Superstars, Von Hertzen Brothers, Sara ja Stam1na. Lähetys alkaa kello 19.15 ja päättyy vasta 01.30.

Lauantaina vuorossa ovat mm. Scandinavian Music Group, YUP, Astrid Swan, Justice, The Sounds ja Pepe Deluxé. Lähetys alkaa 14.30 ja kestää aina kahteen asti sunnuntai-yöhön.

Sunnuntain osalta lähetys alkaa jo 12.30. Videostream-lähetyksessä mm. Downstairs, Rotten Sound, Paramore, Black Lips, Disco Ensemble ja Asa.

ylex.yle.fi/tapahtumat/provinssirock-2008

Festarivieras, muista myös grillauskielto. Grillaaminen on kokonaan kielletty tulevana viikonloppuna alkavassa Provinssirockissa. Kiellosta päätti Seinäjoen poliisi tiistaina.

Kertakäyttögrillit Provinssin leirintäalueilla on kielletty jo aiemmin. Nyt kielto laajenee koskemaan kaikenlaista grillaamista Provinssirockin leirintäalueilla.

Kiellon taustalla on paloturvallisuus - varsinkin viime juhannuksena Raumanmerellä sattuneet kuolemantapaukset, joissa menehtyi kaksi nuorta häkämyrkytykseen näiden grillattua teltassa. Myös tämän vuoden Raumanmeren Juhannus on kieltänyt grillaamisen.

Tilaisuuden järjestäjä on velvoitettu valvomaan kiellon noudattamista.








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Boratin ohjaajan usk... Ex - Guns N' Roses-r... >

Keskustelut (1 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

11.06.2008 klo 12.42

Tää on tosiaan hyvä että tämmönenkin mahdollisuus on. Provinssissa on vaan muutama hyvä esiintyjä niin ei niitten takia viitti maksaa ihteesä kipeeks ja lähteä toiselle puolelle Suomea. Lisäksi moni bändi jotka haluan nähdä löytyy Tuskasta. Tosin Rotten Soundia en nää Ilosaarirockin Metellissä armeijan takia niin se on todella mukava nähdä streamina. Sounditkin on paremmat kuin Metellissä. Se on varma.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova