Tuorein sisältö

Torille: Netflixin seksikomedian tähdet puhuvat "viikseen vetämisestä"

05.02.2019 klo 22.08 | Luettu: 1977 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix-sarja Sex Education on mainostanut itseään pienillä hassuilla videoilla, jotka on suunnattu rajatuille markkinoille. Uusimmassa sarjan näyttelijät yrittävät arvata, mitä pohjoismaiset seksuaaliset repliikit tarkoittavat.


Edellisessä meille suunnatussa pätkässä käsiteltiin tilastoja.


Ensi-illasta on alle kuukausi ja toinen kausi on jo saanut vihreää valoa. Netflix paljastaa harvoin tarkkoja tietoja, mutta sarja on suosittu, sillä Netflix on maininnut olettavansa, että 40 miljoonan katsojan raja rikkoutuu ensimmäisen kuukauden aikana.

Asa Butterfield jatkaa seksiterapeuttien moniongelmaisen pojan näyttelemistä ja Gillian Anderson jatkaa hänen äitinään. Videoissa esiintyvät sivunaamat Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Tanya Reynolds ja Kedar Williams-Stirling oletettavasti jatkavat myös.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Selviytyjät Suomesta... 65-vuotias huippumal... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.02.2019 klo 22.15

Yritimme puoliskon kanssa katsoa tämän ensimmäistä jaksoa ja meni kyllä todella ohi. Jotenkin koko asetelma tuntui vaivaannuttavalta. Muutan mielelläni ensivaikutelmaani, jos joku kertoo missä kohtaa tämä alkaa parantua - olin sentään aluksi väärässä Bojackistakin.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.02.2019 klo 22.49

Sarja ei sijoitu niinkään todellisuuteen, kuin brittiversioon jenkkileffoista, joissa teinit ovat parikymppisiä tai vanhempia. Sen voi ehkä oppia hyväksymään, mutta ei siitä erityistä hyötyä ole. Fonzien puupääversiota parempia vitsejä en ainakaan muista, mutta sille on sentään tiedossa loppuhuipennus.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova