Tuorein sisältö

The Sopranos -veteraani on Avatar-leffojen uusi roisto

06.02.2019 klo 20.30 | Luettu: 2116 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Edie Falco on liittynyt Avatarin jatko-osiin. Hän näyttelee kenraali Ardmorea, joka on vastuussa RDA-järjestön tavoitteiden täyttymisestä. RDA ("Resources Development Administration") on useimpia maapallon valtioita voimakkaampi firma, joka kenkkuili Pandora-planeetalla jo ykkösessä. Stephen Lang palaa näyttelemään RDA:n joukkoja alunperin johtanutta eversti Quaritchia, joka kuoli ensimmäisessä osassa ja on vihjatusti muuttunut erilaiseksi hahmoksi.

Jatko-osien tuotanto etenee omalla logiikallaan. Ohjaaja James Cameron kertoi viime vuoden lopulla, että osat 2 ja 3 on kuvattu näyttelijöiden osalta: jäljellä on enää stunttityötä (ja jälkituotanto). Tästä päätellen kenraali Ardmore nähdään vasta osissa 4 ja 5.

On väitetty, että 4 ja 5 jäävät tekemättä, jos 2 ja 3 floppaavat, mutta on myös väitetty, että 4 ja 5 kuvataan pian. Kakkonen valmistuu ensi vuoden joulukuussa ja se on lähes täysin animoitu, joten kenraali Ardmore varmasti ehditään lisätä siihenkin, jos niin on suunniteltu.

Falco tunnetaan parhaiten The Sopranos -sarjasta, jossa hän näytteli Tony Sopranon vaimoa Carmelaa. Hän voitti roolista kolme Emmyä ja kaksi Golden Globea. Neljännen Emmynsä hän sai Nurse Jackie -sarjasta, jossa hän näytteli päähenkilöä.



Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tässä on John Rambon... Professori X liittyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova