Tuorein sisältö

James Cameron uhkaa tehdä Avatar 6:n ja 7:n

01.12.2022 klo 23.55 | Luettu: 811 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jos kansaa kiinnostaa, James Cameronilla on suunnitelmia elokuvien Avatar 6 ja 7 varalle.

68-vuotias Cameron epäilee olevansa 89-vuotias niiden osien valmistuessa. Avatar 5 on jo kirjoitettu ja suunniteltu. Jos se valmistuu 2028, kuten on tarkoitus, Cameron ennustaa, että osien 5 ja 6 väliin jää saman verran aikaa kuin Titanicin ja Avatar 1:n väliin ja Avatar 1:n ja 2:n väliin. Loogista siis.

Avatar 2 eli The Way of Water suorittaa pitkän aikahypyn ensimmäisen kohtauksen jälkeen. Cameron on tiimeineen kirjoittanut kokonaisen käsikirjoituksen siitä, mitä tapahtuu kohtausten välissä. Tarinan kertoo ensi viikolla julkaistava Avatar: The High Ground -sarjakuva.

Saagan muuttaminen tv-sarjaksi ei kiinnosta Cameronia tällä hetkellä. Hahmojen animointi on liian kallista ja työlästä. Koneoppiminen saattaa muuttaa tilanteen tulevaisuudessa.

Taloudellinen menestys luonnollisesti vaikuttaa saagan pituuteen. Cameronin uusin sanamuoto on se, että Avatar 3 "todennäköisesti" viimeistellään joka tapauksessa, koska se on kuvattu. Aiemmin tänä vuonna osia 2 ja 3 pidettiin varmana juttuna ja sitten osan 4 kuvaukset alkoivat virallisesti. Osaan 4 on kuvattu valikoituja kohtauksia jo vuosia sitten.

Jos saaga jatkuu, Cameronin on jossakin välissä koulutettava seuraaja. Cameronin mukaan nämä elokuvat vaativat energiaa, eikä fiksumpikaan ohjaaja tiedä, kuinka näitä elokuvia tehdään.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rick and Morty 6-7 j... Kaley Cuoco tuoreiss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova