Tuorein sisältö

Game of Thronesin tekijöiden Star Wars valmistuu ennen heidän uutta sarjaansa

11.02.2019 klo 21.40 | Luettu: 2431 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss eivät osallistu tulevan esiosasarjan tekemiseen millään merkittävällä tavalla: on aika kokeilla jotakin uutta. Puhetta oli alunperin uudesta HBO-sarjasta nimeltä Confederate. Sarja kohahdutti heti, sillä sen on määrä kertoa siitä, mitä olisi tapahtunut, jos Yhdysvallat olisi jakautunut kahtia sisällissodan seurauksena ja etelävaltiot olisivat pitäneet orjuuden voimassa. Sitten pojilta tilattiin uusi Star Wars -trilogia.

HBO-pomo Casey Bloys selventää tilannetta. Confederate on yhä tulossa, mutta projektin eteneminen on kiinni Benioffista ja Weissistä. HBO on aiemmin pahoitellut sitä, että Confederaten perusidea esiteltiin maailmalle kömpelösti, mutta lykkääntyminen johtuu yksin siitä, että Star Wars on (noin kaikille ja myös) Benioffille ja Weissille lapsuuden unelma ja HBO ei kehtaa valittaa, kun pojille tarjottiin kokonainen trilogia. Bloys olettaa ja toivoo, että pojat muistavat Star Warsin jälkeen, miksi he rakastavat televisiota ja palaavat takaisin HBO:n leipiin.

Game of Thronesin esiosan kuvaukset alkavat kesällä. Star Warsin yhdeksättä episodia seuraava siirto on hämärän peitossa, sillä myös The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson kehittelee trilogiaa. Johnsonin ja Thrones-poikien trilogiat ovat itsenäisiä projekteja, mutta lienee mahdollista, että Disney kilpailuttaa visiot, kuten Game of Thronesin esiosan tapauksessa tehtiin.


Lähde: TVLine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampereen Blockfest ... 50 vuotta täyttävän ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova