Tuorein sisältö

Marvel-diilin tehnyt Hulu on avoin myös Daredevilille ja kumppaneille

13.02.2019 klo 14.00 | Luettu: 937 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Useiden firmojen yhteinen suoratoistopalvelu Hulu on merkittävä tekijä Yhdysvalloissa ja se aikoo laajentaa kansainvälisille markkinoille. Disney omistaa 30%. Kun Disney on nielaissut 20th Century Foxin, Disney omistaa 60%, joten Hulu ei ole uhka tulevalle Disney+ -palvelulle.

Hulussa pyörii näytelty Marvel-sarja Runaways ja tuoreen julkistuksen mukaan Huluun on tulossa lukuisia Marvelin animaatiosarjoja, jotka suunnataan aikuisille. Marvel-leffoissa vilahtanut Howard the Duck, isopäinen superkonna M.O.D.O.K. ja palkkamurhaaja-apina Hit-Monkey saavat omat sarjat. Furrypimu Tigra ja mutantti Dazzler saavat yhteisen sarjan. Nämä sarjat johtavat The Avengersin ja The Defendersin henkiseen yhteiseen seikkailuun, jonka nimi on The Offenders.

Hulu-pomo Craig Erwich kehaisee, että suhde Marveliin on hyvä. Marvelilla on paljon aiheita, joista Hulu on kiinnostunut. Hulu on avoin sille, että Netflixin lopettamat Marvel-sarjat Daredevil, Luke Cage ja Iron Fist jatkuvat Hulussa jonakin päivänä.

Sisäpiiritietojen mukaan Netflixin lopettamille sarjoille ei saa tehdä jatkoa useampaan vuoteen. Yhtä kaikki Hulu on vastaus, jos Disney+ ei ota ohjelmistoon korkean ikärajan kamaa ja Marvel tahtoo tehdä lisää Daredevilin tyylisiä sarjoja.


Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweden Rockin aikata... Elinvoimaasi työpaik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova