Tuorein sisältö

Marvelin uutispommi 2/3: Doctor Strange, Scarlet Witch, naisten Thor ja kierrätetty Blade

21.07.2019 klo 13.52 | Luettu: 4259 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuva Doctor Strange in the Multiverse of Madness valmistuu toukokuussa 2021. Benedict Cumberbatch jatkaa tohtorina. Mukana on myös Elizabeth Olsenin näyttelemä Scarlet Witch, joka seikkailee ensin WandaVision-minisarjassa, joka alustaa tätä elokuvaa. Ensimmäisen Doctor Strangen ohjaaja Scott Derrickson jatkaa ruorissa. Hänen mukaansa Multiverse of Madness on Marvelin ensimmäinen kauhuelokuva.


Thor: Love & Thunder valmistuu marraskuussa 2021. Varaudu salamaniskuun: "Marvelin melko varmasti jättänyt" Natalie Portman näyttelee naispuolista Thoria, ukkosen jumalatarta. Se on sarjakuvista tuttu tuoreehko käänne, että Portmanin hahmosta Jane Fosterista tulee moinen. Mukana on myös alkuperäinen Thor Chris Hemsworth ja Tessa Thompsonin näyttelemä Valkyrie, jolle äijä-Thor jätti jo osan hommistaan.


Kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali on uusi Blade, eli vampyyreitä metsästävä puolivampyyri ja "päiväkävelijä", jolla ei ole vampyyrien (useimpia) heikkouksia. Wesley Snipesin versio aloitti Marvel-elokuvien vyöryn 1998. Uuden version aikataulusta ja yksityiskohdista ei hiiskuta, mutta elokuva sekin on. Ali on siinä mielessä outo valinta, että hän näytteli Cottonmouth-roistoa samaan jatkumoon sijoittuvassa Luke Cage -sarjassa. (Ehkä Netflixin Marvel-sarjat on unohdettu.)


1. uutinen käsittelee Black Widow'n, Eternalsien ja Shang-Chin elokuvia ja 3. uutinen Marvelin minisarjoja.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin uutispommi ... Top Gearin juontaja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova