Tuorein sisältö

Apulannan Toni intoilee somessa nuoruuden haaveiden toteutumista, 'Mulla ei ole varmaan ikinä ollut noin mukavaa lavalla koskaan missään'

23.02.2019 klo 23.04 | Luettu: 1690 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Apulanta soitti viikko sitten tuplakeikat Helsingin Hartwall-arenalla.

Tällä kertaa show oli näyttävämpi kuin koskaan Apulannan historiassa. Kuten paikalle saapuneet todistivat, lavalla oli kosminen mustekala, lasereilla räiskittiin ja lennettiin avaruushävittäjällä.

Toni Wirtanen kertoo somessa keräilleensä itseään koko seuranneen viikon ajan. Nuoruuden haaveet toteutuivat Hartwallin keikoilla.

"Viikko meni että heilahti, kun olen koittanut selvittää itselleni, mitä mulle oikein tapahtui 15.-16.2. Joo, käytiin Hartzulla keikalla. Joo, sinne hööki uhkaava kosminen mustekala. Joo, poltettiin sen munat ja räiskittiin lasereilla itse pirulainen. Joo, avaruushävittäjällä lennettiin. Mulla ei ole varmaan ikinä ollut noin mukavaa lavalla koskaan missään! Tämä oli nyt sitä, mitä varten sähkökitaran aikanaan ruinasin. Just tämmöistä mä ajattelin, että haluan tehdä! Kiitos kaikille, ketkä teitte tästä mahdollista. Olette käsi, joka takoo unelmistani todellisia hetkiä".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Onpas ollut. Viikko meni että heilahti, kun olen koittanut selvittää itselleni, mitä mulle oikein tapahtui 15.-16.2. Joo, käytiin Hartzulla keikalla. Joo, sinne hööki uhkaava kosminen mustekala. Joo, poltettiin sen munat ja räiskittiin lasereilla itse pirulainen. Joo, avaruushävittäjällä lennettiin. Mulla ei ole varmaan ikinä ollut noin mukavaa lavalla koskaan missään! Tämä oli nyt sitä, mitä varten sähkökitaran aikanaan ruinasin. Just tämmöistä mä ajattelin, että haluan tehdä! Kiitos kaikille, ketkä teitte tästä mahdollista. Olette käsi, joka takoo unelmistani todellisia hetkiä. @apulantaofficial #apulanta ???? @jarmokatila #kosminenmustekala #toniwirtanen #toisetjumalat #mikhonhyväksymä #numetal #makenumetalgreatagain #arenastatus

Henkilön Toni Wirtanen (@toniwirtanen) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rikkailla on varakka... Vuonna 2012 syöpään ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova