Tuorein sisältö

Vuonna 2012 syöpään kuollut laulajatähti uskoi vahvasti sairastuneensa 9/11-terroristi-iskujen johdosta

24.02.2019 klo 19.55 | Luettu: 6134 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 2012 keuhkosyöpään menehtynyt laulaja Donna Summer (63), discon kuningatar, uskoi vahvasti saaneensa syövän 9/11-terroristi-iskun johdosta.

World Trade Centerin kaksoistornit maahan suistaneen iskun jäljiltä Manhattanille levisi myrkyllinen pöly-ja palokaasujen pilvi, jossa oli mm. asbestia.

Summer oli iskujen aikaan hotellissa vain parin korttelin päässä WTC-torneista.

Ohjelmassa Autopsy: The Last Hours Of... Summerin kuolinsyyksi vahvistettiin "lähes varmasti" tupakointi ja laulajan suvussa vaikuttavat perinnölliset riskitekijät.

9/11 oli Summerille piinaava tapahtuma. Laulajasta tuli pöly-ja bakteerikammoinen henkilö, jolla oli tapana desinfioida ja siivota jatkuvalla tahdilla niin kotona kuin ulkomaailmassa.

Summer paljasti ennen kuolemaansa kärsineensä 9/11 jälkeen vuoden ajan masennuksesta.

Autopsy: The Last Hours Of...-ohjelmassa kommentoitiin myös Summerin vakaata uskomusta terroristi-iskun aiheuttamasta syövästä. Asiantuntijan mukaan laulajan altistus ei ollut pitkä-aikaista, kuten vaikkapa palomiehillä ja muulla pelastushenkilökunnalla - vakavat terveyshaitat vaikuttavat epätodennäköisiltä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Apulannan Toni intoi... Green Book, Bohemian... >

Keskustelut (10 viestiä)

äläuskosatuihin

24.02.2019 klo 22.29 6 tykkää tästä

Tornit tuli alas vapaalla putoamisnopeudella koska ne RÄJÄYTETTIIN. Tornit oli todella vankkaa tekoa, niiden ulkoseinien perustana oli paksut teräspalkit jotka muodosti tavallaan aika tiheän verkon. Ajatus siitä että osuma kohdan yläpuolella oleva huippu pystyy jotenkin sorruttamaan sen alapuolella olevan osan (2x) niin että koko rakennus muuttuu tomuksi on järjen ja fysiikan lakien vastainen. Tornit oli nimenomaan suunniteltu kestämään vastaavien lentokoneiden osumat, siis useamman kuin yhden.

Kerosiini ei edes pala tarpeeksi korkealla lämpötilalla että se pystyisi sulattamaan terästä ja se paloi muutamassa minuutissa osuman jälkeen. Myös lyhyempi torni, WTC7 sortui vaikka siihen edes osunut lentokonetta. Omituinen juttu että BBC raportoi sen sortumisesta 20 minuuttia ennen kuin se tapahtui. Se näkyi toimittajan taustalla uutislähetyksessä. Tässä kohtaa käsikirjoitus ei mennyt ihan nappiin.

Väitetään että Pentagoniin osui myös lentokone. Missä siipien jättämät vauriot, missä ruumiit, missä noin neljä tonnia painavat moottorit ja muu romu? Missä kaikki videonauhat kameroista jotka aluetta kuvasi? FBI kävi takavarikoimassa ne samantien sen jälkeen drone oli osunut Pentagonin kylkeen. Isoa matkustajakonetta on käytännössä mahdotonta lentää niin matalla kuin virallisessa 9/11 sadussa väitettiin.

ae911truth sivustolle on rekisteröitynyt yli 9000 insinööriä ja arkkitehtiä jotka kyseenalaistavat virallisen "9/11 totuuden". Tämän päivän tapahtumat meille tarjosi CIA sekä Mossad, Israelin tiedustelupalvelu. 9/11 varjolla päästiin hyökkäämään Afganistaniin sekä Irakiin. Motiivina öljy ja oopium, tietysti myös sotateollisuuden intressit. Afganistaniin sijoitettujen joukkojen tehtäviin kuului (kai edelleen) näiden peltojen suojelu. Myös meidän oikeuksia päästiin rajoittaman terrorismin vastaisen sodan varjolla.

Vanha juttu jo mutta sitä ei pidä painaa unohduksiin. Edelleen se vaikuttaa elämäämme. ISIS:kin on pitkälti lännen luomus ja seurausta 9/11:stä
lainaa
Bub

25.02.2019 klo 00.19 10 tykkää tästä

Kommenteissa saatiinkin psykoosit heti tulille.
lainaa
etsivälöytääjoshaluu

25.02.2019 klo 04.25 3 tykkää tästä

Kuka on psykoosissa ja kuka ei, riippuu perspektiivistä, siitä keneltä kysyy. Mun mielestä suurin osa ihmisistä on tavallaan psykoosissa. Mullakin on (oman ei niin vakavan määritelmän mukaan) jonkinasteinen psykoosi päällä koska en mä osaa/pysty aina erottamaan totuutta valheesta. Yritän kuitenkin parhaani mukaan ottamaan siitä selvää. Oikea, lääketieteellinen psykoosi on tietysti eria asia.

Wikistä:

"Psykoosissa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy eli henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta."

Yleisen valheellisuuden aikakautena totuus voi vaikuttaa järjettömältä. Tosin tässä 9/11 tapauksessa totuus nyt vaan käy yksinkertaisesti järkeen jos asiaa kykenee tarkastelemaan objektiivisesti. Virallinen tarina on täysin hullunkurinen, osin jopa melkein koominen. Useimmat eivät vaan pysty siihen koska muuten illuusio sortuu, illuusio esimerkiksi siitä että viranomaisiin ja mediaan voi luottaa.

Koko elämältä voi kadota pohja kun tajuaa että on elänyt valheessa. Siitähän tulee identiteettikriisi ja ihmiset välttelee sitä. Muutos voi järkyttää. Ihmiset on mukavuudenhaluisia, tahtovat pysyä mukavuusalueellaan. Toisaalta se on mahdollisuus kasvuun ja tie suurempaan ymmärrykseen ja kohti aidompaa itseä.

En tiedä onko v2 oikea paikka tälläisten kirjoitteluun mutta mä en jaksa oikeastaan välittää siitä tässä maailman tilanteessa. Jotain on tehtävä. Jokainenhan voi ohittaa nää läpät olankohautuksella ja todeta että jaa taas joku hullu jotain sönköttää jostain salaliittoteorioista ja jatkaa niin kuin ennenkin...

Tai sitten voi antaa totuudelle mahdollisuuden, antaa sen ravistella ja lopulta vapauttaa. Totuus on ruma, mutta myös kaunis ennen kaikkea, lopulta hyvin kaunis kun siihen hartaammin tutustuu, kun "kaninkoloon" menee yhä syvemmälle. Yksi totuus on se että kuolemaa ei ole. Keho kuolee, sielu elää ikuisesti. Me olemme ikuisia henkiolentoja eli sieluja kokemassa ohimenevää fyysistä elämää.

Melkein kaiken pelon taustalla on kuolemanpelko. Ihan turhaan sitä pelkää. Tästä todisteena tuhannet juuri puhumaan oppineet lapset jotka ovat muistaneet entisen elämänsä yksityiskohtaisesti (monesti niin että hänen ja jonkun kuolleen eli ko. sielun entisen elämän välille on voitu vetää selkeä, kiistaton yhteys) . Monesti ainut mahdollinen selitys tälle on se että he ovat eläneet toista elämää ennen nykyistä. Tubesta löytyy näitä tapauksia.

Mua niiiiin turhauttaa välillä kun ihmiset on niin hemmetin luupäisiä, huonoja omaksumaan uutta tietoa koska joka poikkeaa valtavirrasta (täytyy kuulua laumaan ja uskoa auktoriteettejä) vaikka saatavilla oleva todistusaineisto murskaa omat uskomukset. Siinä on myös kai kyse ylpeydestä. Ei voi myöntää itselleen ja toisille olleensa väärässä. Viimeiseen asti pidetään kiinni valheesta hampaat irvessä.

Vähän lisää asiaa liittyen tuohon kohtalokkaaseen päivään:

(ae911truth.org)

"FAQ #9: WERE THE TWIN TOWERS DESIGNED TO SURVIVE THE IMPACT OF THE AIRPLANES?

"When interviewed in 1993, Lead WTC Structural Engineer John Skilling told The Seattle Times:

“We looked at every possible thing we could think of that could happen to the buildings, even to the extent of an airplane hitting the side. . . . Our analysis indicated the biggest problem would be the fact that all the fuel (from the airplane) would dump into the building. There would be a horrendous fire. A lot of people would be killed. [But] the building structure would still be there.”"

Insinööri John Skilling oli ilmeisesti myös psykoosissa kun antoi tuon lausunnon.


"Not only were the towers designed to survive crashes of large jet aircraft, but they were designed to potentially survive multiple plane crashes. This assertion is supported by Frank A. Demartini, the on-site construction manager for the World Trade Center, who said on January 25, 2001:

(Rakennuspäällikkö Frank A. Demartini hourii näin syvän psykoosin kourissa:)

“The building was designed to have a fully loaded 707 crash into it. That was the largest plane at the time. I believe that the building probably could sustain multiple impacts of jetliners because this structure is like the mosquito netting on your screen door—this intense grid—and the jet plane is just a pencil puncturing that screen netting. It really does nothing to the screen netting.”

lainaa
repesorsa666

25.02.2019 klo 04.38 7 tykkää tästä

Hohhoijaa. Olipa yllätys että taas joku avohoitopotilas tulee jauhamaan tätä insidejob-paskaa kun 911-uutinen.
lainaa
Folio

25.02.2019 klo 09.10 3 tykkää tästä

Toi sielun vaellus ja uudelleen syntymä menee kyllä mulla ohi tutkan, mutta sen allekirjoitan, että tornit eivät romahtaneet lentokoneiden törmäyksen aiheuttamana.
lainaa
fbodfnwkdj

25.02.2019 klo 09.15

maailmasta loytyy helposti puolisen miljoonaa korkeakoulutettua sekopaata. trumpin aanestysluvutkin ovat vain yksi todiste
lainaa
Jepjep

25.02.2019 klo 10.52 2 tykkää tästä

Hassua että nää salaliittoilijat itse uskovat kuitenkin jokaisen vastakkaisen tarinan minkä lukevat esimerkiksi juuri tästä 9/11.
lainaa
JokaItsensäKorottaa

25.02.2019 klo 13.40

Sokeiden maailmassa yksisilmäinen on kuningas. Mutta antaapa lampaiden kävellä teuraaksi - karma pitää huolen, että joskus hekin vielä ottavat sen pilkan ja kiven vastaan, ja sitten ihmettelevät, että "mitä pahaa minä oikein olen tehnyt, kun saan osakseni tällaista kohtelua".

Ei ihmistä myrkytä se, mikä menee suusta sisään vaan se, mikä sieltä tulee ulos.
lainaa
jottaintarttistehrä

25.02.2019 klo 17.20 1 tykkää tästä

Mulla meni psykoosit ihan nextille leveleille... mutta siis se että meitsi tiedostaa olevansa sielu joka reinkarnoituu ei sinällään vesitä totuutta vaikka aiheesta 9/11. Jokainen voi ottaa tästä sen minkä haluaa ja hyljätä loput.

Toinen asia että ketä kiinnostaa lukea loppuun asti, tuli tosi paljon tekstiä. Mulla jutut tuppaa paisumaan liiankin pitkiksi... mutta ku se on vähän niin että kaikki liittyy kaikkeen :O

"Hohhoijaa. Olipa yllätys että taas joku avohoitopotilas tulee jauhamaan tätä insidejob-paskaa kun 911-uutinen."

Totta kai, ihan hyvä tilaisuus koittaa vähän informoida jengiä. Jos saan edes yhden pohtimaan asioita, aikani ja energiani ei mene hukkaan. Vaikka itse sanonkin olen henkisesti varsin stabiili esim. siksi että olen pitkälti kohdannut omat varjomörköni ja myös maailman pimeän puolen. Mielummin kohtaan kuin pakenen, lopulta elämä on paljon helpompaa näin vaikka alkuun voi hirvittää.

"Hassua että nää salaliittoilijat itse uskovat kuitenkin jokaisen vastakkaisen tarinan minkä lukevat esimerkiksi juuri tästä 9/11."

Tässä ei ole kyse mistään uskosta. Joskus täytyy mennä uskon varassa jos puhutaan esim. jostain yliaistillista jutuista. Luotatteko te fysiikan lakeihin? (minä luotan jos ei mennä kvanttitasolle, siellä fysiikan lait eivät enää päde) Fysiikan lakien mukaan virallinen 9/11 totuus on täysin naurettava, siitä ei pääse mihinkään vaikka kuinka kiemurtelisi.

Edelleen WTC7:kaan ei osunut lentokonetta ja silti se sortui. Videosta näkee kuinka se sortuu niin että keskikohta vajoaa ensin, niin kuin yleensäkin kun rakennukset räjäytetään alas. Täällä vaan sivuutettiin taloja rakentemassa olleen rakennuspäällikön lausunto jonka mukaan ko. tornitalojen olisi pitänyt kestää useamman vastaavan lentokoneen törmäys. 9/11 on ainut kerta kun pelkkä tulipalo on sorruttanut rakennuksia ja tuona päivänä näin tapahtui kolme kertaa. Aikamoinen sattuma :O


"maailmasta loytyy helposti puolisen miljoonaa korkeakoulutettua sekopaata. trumpin aanestysluvutkin ovat vain yksi todiste"

Itse oisin varmaan äänestänyt Trumppia jos olisin ollut äänioikeutettu. Tiesin että Killary on roisto, Trumpista en ollut varma. Nyt paremman tiedon valossa tiedän että Trumpkin on roisto. Siltikin ehkä äänestäisin häntä, pienempi paha, ehkä. Se olisi ensijaisesti ääni Killarya vastaan, ei Trumpin puolesta. Jenkkilän pressavaaleissa pitää valita kahdesta huonosta vaihtoehdosta vähemmän huono. Näin monet siellä ajattelee.

Sillä että kuka on presidentti ja kumpi puolue on vallassa ei ole lopulta ihan hirveästi merkitystä, ero on lopulta lähinnä kosmeettinen. Puolueiden linja eroaa eniten asioissa jotka aiheuttaa suuria tunnereaktioita kuten vähemmistöjen oikeudet ja aborttikysymys. Näin kannattajat saadaan kiinni toistensa kurkkuihin, keskittämään energiansa tappeluun. Perus hajoita ja hallitse meininki. CFR (Council on Foreign Relations) on todellisuudessa se päättävä elin.

Se ei ole uskollinen kummallekaan puolueelle, vähän niin kuin eliitti (vapaamuurarien keskuudessa veljeskunnan etu menee valtion edun edelle) yleensäkkään ei ole uskollinen omalle maalleen vaan sille pienelle porukalle jonka asioita Suomenkin päättäjät ajavat. Demokraatit/Rebublikaanit ovat samaa mieltä oikeasti tärkeistä asioista, esim. siitä että kenellä ja millä taholla on oikeus painaa rahaa ja kontrolloida sitä. Heidän mukaan se kuuluu yksityisille pankeille, ei valtiolle. Velkaorjuus, se on se juttu.

Sama juttu Suomessa, puolueet ovat sitoutuneet Suomen tuhoamiseen esim. väestönvaihdolla, syventämällä EU integraatiota (kun siitä pitäisi erota mahdollisimman pian) ja pitämällä Suomenkin alisteisena samoille pankkiireille. Puoluekuri pitää huolen siitä ettei yleisestä linjasta poikkeavat mielipiteet saa liikaa jalansijaa Arkadianmäellä.

Muutenkin todellista valtaa siellä on aika harvalla, lähinnä ministereillä. Hekään eivät oikeasti päätä itse juuri mistään. He ottavat käskyt valtahierarkian ylemmiltä portailta ja saavat siitä hyvän korvauksen ja lupauksen hyvästä asemasta uudessa maailmanjärjestyksessä. Toivotaan että neljän vuoden päästä olisi joku oikeasti varteenotettava vaihtoehto puolue joka ei ole joku ovela juoni kuten persut. Silti, todellinen muutos lähtee ruohonjuuritasolta, kansan syvistä riveistä. Muuta itsesi ja muuta maailmaa.

Suomalaisten olisi korkea aika nousta alistajiaan ja riistäjiään vastaan. Ruotsi-Rooma tuli tänne ja kukisti aikoinaan mahtavan kansan, pohjolan valtiaat. Pakanoista tehtiin miekalla kristittyjä. Muinaiset, autenttiset kartat osoittaa että Suomalaiset olivat hallitsemassa asemassa nykyisessä skandinaviassa ja myös nykyisen Venäjän puolella. Myös täältä löytyneet artefaktit (kuten sadat, erityisesti viime aikoina löytyneet viikinkimiekat), maininnat Suomesta satoja vuosia vanhoissa kirjoissa kertovat omaa tarinaansa. Meidän historia on paljolti hämärän peitossa, mulla ei ole mitään selkeää kuvaa tästä, en tiedä onko kenelläkään "taviksella" varsinaisesti vielä. Museovirasto salailee vaikka mitä. En ole kuitenkaan mikään karjala takaisin tyyppi. Ehkä lopulta valtioiden rajat voidaan pyyhkiä, sitten joskus kun ihmiskunta on kypsä. Vielä ollaan kaukana siitä pisteestä.

Yhteys juuriimme on katkottu. Paljolti siksi me ollaan varmaan niin lampaita ja juoppoja (tutkimusten mukaan juurettomuus aiheuttaa alkoholismia, näin on käynyt esim. Amerikan alkuperäiskansoille). Meidän esi-isät vetää double facepalmia kun ne seuraa meidän vässyköintiä, kuvainnollisesti. Noh, nyt yleistän, on meitä kapinallisia ja heränneitä täälläkin ja koko ajan enemmmän onneksi. Silti suomalaiset ottaa parrua peppuun varmaan enemmän kuin mikään muu kansa Euroopassa. Pohjavedet myydään pilkkahintaan, kulta ja muut mineraalit myydään pilkkahintaan, valtion omistamat infra ja yritykset, myydään nekin halvalla pois.

Vanhukset kituu kusisissa vaipoissaan kun "hoito" yksityistetään ja pikkuhiljaa kaduilla liikkuu yhä enemmän jihadisteja, potentiaalisia raiskaajia ja terroristeja. Silti täällä vaan korkeintaan mutistaan lukuunottamatta pientä porukkaa joka koittaa saada muitakin aktivoitumaan. Voitaisiin ottaa Ranskasta mallia. En kannata paikkojen paskomista mutta muuten kannatan keltaliivien toimintaa. Pieni osa heistäkin siellä riehuu, media vaan ylläri ylläri korostaa ja paisuttaa sitä puolta.

Länsinaapurissa meillä on varoittava esimerkki. Tukholma tunnetaan Euroopan murha ja raiskaus pääkaupunkina, aseet laulaa ja kranaatit lentää, naiset huutavat apua kun muslimi jengi raiskaa. Sitten vaan hyssytellään, sinä olet rasisti ja tuo on vihapuhetta. Soo soo ei saa puhua pahaa. Minua ei henkilökohtaisesti kiinnosta minkä värinen ihminen on. Ongelma on islam, ei rotu. Afganistan oli aikoinaan Buddhalainen mutta sitten islam pilasi kaiken. Silti, monet Muslimit on ihan ok mutta jokatapauksessa tämäkin uskonto pitää kuopata mahdollisimman pian, niin paljon pahaa se aiheuttaa.

Kaikesta tästä huolimatta suomalaiset jatkaa niin kuin ennenkin, vältellen vastuutaan. Suurin osa päättäjistä on läpimätiä. Äänen antaminen korruptoituneelle systeemille ei riitä. Ei alkuunkaan. Edelleen liian harvoja kiinnostaa. Jotenkin mä silti uskon siihen että Suomi tulee olemaan ratkaisevassa asemassa tämän tuhansia vuosia kestäneen konfliktin päättämisessä.

Meidät ukit ja mummot maksoi kovan hinnan siitä ettei Suomesta tullut (((kommunistista))) maata, itsenäisyydestä. Miettikääpä sitä. Tässä on nyt ihan helvetin paljon pelissä. Tulevaisuuden ihmisillä ei tulisi olemaan mitään tietoa menneistä ajoista, nää "robotit" ois niin ulapalla kuin ihminen voi olla. Ne tahtoo uskollisen orjalauman vailla omaa tahtoa ja kykyä itsenäiseen ajatteluun.

Siksi ajatuksena on tuhota perhe (LGBT liittyy) ja se että valtio kasvattaa/ohjelmoi lapset alusta alkaen. Me ollaan menossa kohti dystopista helvettiä ja suunnitelman mukaan suurin osa meistä tullaan eliminoimaan ennen kuin uusi maailmanjärjestys on kunnolla asettunut sijoilleen. Kannattaa tutkia aihetta YK:n Agenda 2030, Agenda 21. Päällisin puolin vaikuttaa hyvältä jutulta, sitä pitää tutkia pintaa syvemmältä.

Nyt tarvitaan kiveksiä, olitpa sitten mies tai nainen. Meitä marinoidaan synteettisellä estrogeenillä (hormonihäirikköjä on jokapaikassa) ja fluorilla (jotta pysymme säyseinä, jottei käpyrauhasemme, intuitiomme, luontaiset psyykkiset kykymmme toimi) jottei vastarinta pääse yllättämään. Suosittelen huuhtelemaan hormonihäiriköt Indole-3-Carbinolilla (I3C), luonnomukainen tuote. Liian estrogeeninen mies alistuu, on keskimäärin väsynyt ja sitähän ne haluaa. Mä tilasin purkin ja liika tunteellisuus lähti pois. Herkkä olen edelleen (olen HSP, highly sensitive person) mutta enää en itke niin helposti kuin estrogeeni päissäni.

Kalkkeutuneen käpyrauhasen (fluori saa sen aikaan) voi sitten puhdistaa muilla keinoin. Google auttaa. Tahdotko olla vain virtuaalinen sankari virtuaalimaailmassa vai ihan oikea sankari ja kertoa lapsenlapsillesi kuinka olit pelastamassa maailmaa kun peto oli nielaisemassa sen unohduksiin?

Jos ihmiskunta ei ajoissa muuta kurssia ja nouse kapinaan, sinulla tai lapsillasi, puhuttamattakaan lapsenlapsistasi ei ole tulevaisuutta. On vain dystopiset älykaupungit robotinkaltaisine ihmisineen, noin 500 miljoonaa yksilöä, kuten on kirjattu Georgian Guidestone:ihin. Askel kerrallaan tätä kohti. Muutosta ei huomaa kun se tapahtuu näin. Sammakkokaan ei tajua hypätä kattilasta pois jos vesi lämpiää pikkuhiljaa ja lopulta sammakolle käy kopelösti.

Meille pusketaan ajatusta: "maailma tuhoutuu kuitenkin koska ilmastonmuutos, ei sitä voi enää pelastaa, turha edes yrittää niin sama se on ryypätä ja rellestää loppuun asti. YOLO!!!" Ilmastonmuutos, CO2 teoria, sekin on muuten kusetusta:

"Meidän loppupäätelmien mukaan CO2 on hyvin heikko kasvihuonekaasu ja emme voi hyväksyä sitä että olisi ilmastonmuutoksen pääasiallinen tekijä".

"Oletus jatkuvasta lämpö ja mustan kappaleen säteilystä ei ehdottomasti perustu todellisuuteen ja rikkoo jopa termodynamiikan lakeja".

"Olemme sitä mieltä että IPCC:n AR5 raportin lämpötilannousulle ei löydy vakuuttavaa tieteellistä pohjaa".

"Hiilidioksitason tuplaantuminen (400>800 ppm) johtaa 0,24K/(C) lämmonousuun".

"Tiedeyhteisön täytyy löytää ilmastonmuutokseen syitä jotka perustuu selkeästi fysiikkaan ja kemiaan".

Dr. F-K Reinhart (2017), Sveitsin kansallinen teknologian insituutio


"Ei ole olemassa vakuuttavaa tieteellistä näyttöä siitä että ihmisen vapauttama hiilidioksidi, metaani tai mikään muukaan kasvihuonekaasu aiheuttaa tai tulisi aiheuttamaan ennakoitavissa olevassa tulevaisuudessa maapallon ilmakehän katastrofaalista lämpenemistä tai häiriöitä ilmastossa. Mutta on olemassa painavaa näyttöä siitä, että hiilidioksidin tason nousu ilmakehässä saa aikaan monia positiivisia vaikutuksia kasvi ja -eläinkunnalle. (onhan melkein kaikki elämä HIILI pohjaista) Allekirjoittanut (yli) 31 000 tieteilijää joista yli 9000 on tohtorin tutkinto"

Nämä nimet on kerätty vain USA:laisilta tieteilijöiltä, paljon enemmän potentiaalisia allekirjoittajia olisi ympäri maailmaa.

Youtube: Global Warming; 31,487 Scientists say NO to Alarm

"Nykyiset päästöt lisäävät tasapaino tilaan 18 ppm, joka on seurausta hiilidioksidin 4.5 ppm:n vuosittaisesta sisäänvirtauksesta kertaa 4 (vuotta) jonka aikaa hiilidioksidi säilyy ilmakehässä. Nykyiset luonnonmukaiset päästöt lisäävät yhtälöön 392 ppm josta saamme lukeman 410 ppm".

edberry.com, Why human CO2 does not change climate

Onko nääkin PSYKOOSISSA?

Tiedeyhteisö on yleisesti ottaen sitä mieltä että CO2 teoria on epätieteellinen, epätosi. IPCC ei ole tieteellinen vaan poliittinen instituutio ja kuten yleistä, valtamedia siteeraa vain korruptoitunutta IPCC:tä. Uutta maailmanjärjestystä ajetaan kestävän kehityksen varjolla. Mitä kaikkea meiltä voidaankaan kieltää koska CO2? Mitä kaikkea ne voikaan tehdä ilmastonmuutoksen torjumisen nimissä?

Lisää aiheesta dokumentissa The Global Warming Swindle, löytyy tubesta. Siinä haastatellaan lukuisia tohtoreita ja professoreita, osa oli töissä ennen IPCC:llä.

Tästähän tuli aika eeppinen vuodatus. Ihan kaikella rakkaudella tän kirjoitin. En ole menettänyt toivoani ja uskon parempaan huomiseen, siihen että ihmiskunta ottaa itseään niskasta kiinni ennen kuin on liian myöhäistä ja vapautuu. Meidän täytyy saavuttaa tietty kriittinen massa valveutuneita yksilöitä (suht pieni vähemmistö) jotta tämä petokseen perustuva systeemi sortuu ja että se ei saa totaalista kontrollia yhden suvereenin maailmanhallituksen muodossa.

EU on yksi askel sitä kohti. Vallan keskittyminen ei tietystikään ole hyvä asia. Eliitti tahtoo että kaikki maailman valta on käytännössä yhden pyöreän pyödän käsissä. Niin siinä voi käydä kun ihmiset luopuvat omasta voimastaan. Aika näyttää että miten tässä käy. Uskon että hyvin mutta pelkkä usko ei riitä. Me tarvitaan toimintaa, rohkeutta.
lainaa
Bub

25.02.2019 klo 20.01

jottaintarttistehrä taidat kulkea keltaiset liivit päällä joka paikkaan?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova