Tuorein sisältö

Forbes listasi painoarvoltaan vahvimmat julkut - Kimi pärjäsi mukavasti

12.06.2008 klo 14.20 | Luettu: 2055 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Forbes on jälleen listannut vaikutusvaltaisimmat julkkikset. Telkkarikasvo Oprah Winfrey tienaa eniten ja on muutenkin numero yksi - jälleen kerran. Listakakkoseksi arvostetaan pallonlyöjä Tiger Woods ja kolmanneksi näyttelijä Angelina Jolie.

Muusikkopuolelta Beyonce Knowles, Jay-Z ja The Police löytyvät kymmenen vaikutusvaltaisimman listalta. Justin Timberlake on sijalla 12. ja Madonna paikalla 21. 50 Cent, Kanye West ja Celine Dion löytyvät 30 kovimman joukosta.

Hauskana yksityiskohtana on Suomen oman Kimi Räikkösen listasijoitus - 36! Tällä sijoituksella Kimi lyö mm. Donald Trumpin, Leonardo DiCaprion, George Lucasin, Keira Knightleyn ja Spaissarit!


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metalli jyrää albumi... Disney.com esittää e... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

13.06.2008 klo 02.53

Hauska on kyllä Räikkösen sijoitus, toisin kuin nämä vaikutusvalta-listat. Kysymys: jos Kimi Räikköinen tappaisi kymmenen ihmistä ja George Lucas kuvaisi viisitoista minuuttia Jar Jar Binksin ja Indiana Jonesin välistä S/M-pornoa, niin kumpi tapaus on vaikutusvaltaisempi, kumpi saisi enemmän palstatilaa, kumpi muuttaisi länsimaista kulttuuria luoden uusia lentäviä lauseita ja kumman tapauksen ihmiset muistavat vielä 50 vuoden päästä kuolinvuoteellaankin?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova