Tuorein sisältö

Beast In Black teki näkyvää listavalloitusta niin meillä kuin ulkomaailmassa

26.02.2019 klo 19.17 | Luettu: 1147 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anton Kabasen johtama metalliyhtye Beast In Black on tehnyt toisella albumillaan From Hell With Love selvää jälkeä myyntilistoilla niin kotona kuin ulkomaailmassa.

Suomessa albumi nousi listakärkeen, niin fyysisten levyjen kuin digitaalisen myynnin osalta. Bändin debyyttialbumi nousi aikoinaan Suomen Virallisen albumilistan sijalle 7.

Myös muualla Beast In Blackin toinen albumi on kelvannut musiikkia kuntelevalle kansalle. 8.2. julkaistu From Hell With Love ylsi Saksan albumilistalla sijalle kuusi. Myös Sveitsissä sijoitus oli Top10:n joukossa.

Sijoitukset Itävallan ja Unkarin albumilistojen Top20:n joukossa ovat maininnan arvoisia, kuten myös Japanin kansainvälisen listan 13. sija.

Ruotsissa bändi kellotti hard rock -albumien kärkipaikan. Ruotsin albumilistalla sijoitus ylsi parhaimmillaan paikalle 55.

Myös USA:ssa albumi on noteerattu listakahinoissa. "Top New Artist Album" -listan sija 3. ja "Current Hard Music Albums" -listan paikka 7. eivät ole suomalaiselle bändille jokapäiväistä herkkua. Kun joukkoon lisätään vielä Britannian Rock & Metal -albumilistan sija 2, Beast In Blackin voidaan laskea nousseen varteenotettavaksi kotimaiseksi vientituotteeksi.

Bändin mittava Euroopan kierros on parhaillaan käynnissä.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sylvester Stallonen ... Keskiaikafantasiaa p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova