Tuorein sisältö

Stranger Things -tähti selvittää, mitä tapahtui aidolle Haamujengille

02.03.2019 klo 10.20 | Luettu: 2917 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nimeämätön kolmas Haamujengi ei ole lähdössä merta edemmäs kalaan. Stranger Things on suosittu ja edellisellä kaudella nuoret pukeutuivat Haamujengiksi halloweenina. Se pentu - Finn Wolfhard -, joka kelpuutettaisiin myös Spider-Maniksi, tähdittäköön uutta Haamujengiä, joka kertoo nuorista hahmoista ja jota on vinkkien perusteella epäilty Stranger Thingsin henkiseksi.

Tai sama toisin päin: sisäpiiritietojen mukaan ohjaaja Jason Reitman suhtautui nihkeästi ajatukseen Wolfhardista, koska Stranger Thingsin ja uuden Haamujengin yhtäläisyydet ovat selviä, mutta hän vakuuttui Wolfhardin koe-esiintymisestä.

Wolfhard ja The Leftoversista ja Fargosta tuttu Carrie Coon neuvottelevat rooleista. Wolfhardin on määrä näytellä päähenkilöä ja Coonin hänen yksinhuoltajaäitiään. Huhusta riippuen poika törmää aaveisiin ja Haamujengin historiaan ikäisensä tytön tai kolmen kaverin kanssa. Ensi-ilta on kesällä 2020.

Wolfhard on tuttu myös Se-elokuvasta, jonka jatko-osassa hän palaa. Se, osa 2 kertoo aikuistuneista hahmoista, mutta tiedossa on takaumia.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Darude lisäsi someen... Päivän virallisesti ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova