Tuorein sisältö

Universumin alku lähestyy loppuaan: Arrow päättyy

07.03.2019 klo 22.40 | Luettu: 1957 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Supersankarisarja Arrow aloitti universumin eli Arrowversen, joka jatkaa paisumistaan. Käynnissä on Arrow'n seitsemäs kausi. Loppuvuonna alkava kahdeksas kausi jää viimeiseksi ja kymmenen jakson mittaiseksi, eli tavallista lyhyemmäksi.

Arrowversen yhteinen tapahtuma on tänä vuonna Crisis on Infinite Earths. Samanniminen sarjakuvatarina teki isoja muutoksia omaan universumiinsa, joten se on yksi tilaisuus huipentaa Arrow'n matka.

Tekijät kuvailevat lopetuspäätöstä vaikeaksi, mutta he uskovat sen olevan oikea Arrow'n itsensä kannalta. Pääosanesittäjä Stephen Amell on kiitellyt faneja Twitterissä ja kuvaillut roolia uransa upeimmaksi elämykseksi.

The Flash, Supergirl ja Legends of Tomorrow jatkuvat tähän tietoon. Batwomanin pilottijakso on tuotannossa ja sen uskotaan johtavan täyspitkään kauteen. Black Lightning ei kuulu Arrowverseen, mutta Crisis on tilaisuus tehdä sekin muutos, sillä tarinaan kuuluu eri ulottuvuuksia. Muiden sarjojen tavoin Black Lightning perustuu DC:n sarjakuviin ja senkin ensiesitys on The CW -kanavalla.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica ja Slipkno... Jeremy Clarksonin po... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova