Tuorein sisältö

Batmanin virallinen lesboversio on saamassa tv-sarjan

18.07.2018 klo 01.05 | Luettu: 2061 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tv-sarjat Arrow, The Flash, Supergirl ja Legends of Tomorrow yhdistävät jälleen voimansa syksyllä. Yhteinen tarina tuo jatkumoon Batmanin kotikaupungin Gotham Cityn ja muun muassa Batwomanin. Uutta tietoa on se, että Batwomanille kehitellään jo omaa sarjaa: sen on määrä alkaa ensi vuonna.

Batwoman luotiin aikanaan torjumaan Batmaniin ja Robiniin liittyviä homohuhuja. Nykyinen versio on itse ns. "lepakko", minkä tv-sarja huomioi. Arrow'n aloittamassa jatkumossa on jo homohahmoja, mutta Batwomanista on tulossa ensimmäinen oman tv-sarjan saava homoseksuaali supersankari - mies tai nainen. Käsikirjoituksesta vastaa avoimesti homoseksuaali Caroline Dries, joka on työskennellyt myös Vampyyripäiväkirjojen ja Smallvillen parissa.

Juonikuvauksen mukaan Kate Kanea ei tule kutsua sankariksi vielä. Hänkin on avoin seksuaalisuudestaan ja hän puhuu suunsa puhtaaksi vaistotessaan vääryyksiä. Oikeuden nälkä vie hänet kaduille pieksemään rikollisia. Kaupunki kaipaa toivon symbolia, mutta Katen on päästävä eroon henkilökohtaisista demoneista, ennen kuin hän on valmis sellaiseksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robin Hood ampuu yli... Pipefest tekee paluu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova