Tuorein sisältö

Sonylla on Spider-Man-suunnitelmia 7-8 vuodeksi

12.03.2019 klo 23.32 | Luettu: 2519 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Disney nielaisee 20th Century Foxin ensi viikolla ja saa X-Menit ja kumppanit, ainoastaan Sony jatkaa kilpailevien Marvel-tuotteiden vääntämistä. Sonyn suunnitelmat ovat muuttuneet moneen kertaan, ja kamalin huhu taisi olla se, että Spider-Manin täti saa oman elokuvan, mutta nyt kurssi saattaa olla kunnossa. Venom on iso hitti ja hyvin menestynyt Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia voitti Oscarin.

Sonyn pomot kertovat, että Spider-Man-suunnitelmia on tehty 7-8 vuodeksi. Tiedossa on elokuvien ohella tv-sarjoja ja yleisesti ottaen reilusti enemmän sisältöä. Kaikkea ei välttämättä ole lyöty lukkoon, mutta tiimi on pitkällä sen pohtimisessa, mitkä hahmot ansaitsevat nousta tähdiksi. Sonylla on lupa käyttää 900 Marvel-hahmoa, jotka kytkeytyvät Spider-Maniin.

Markkinoille on tulossa "hyvin pian" "jotakin hyvin, hyvin isoa" ja Sonyn kuvioita uudistavaa, joka tapahtuu television (tai suoratoistopalvelun) puolella.

Jared Leton tähdittämän Morbius-elokuvan kuvaukset ovat alkaneet. Ensi-ilta on heinäkuussa 2020.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< David Hasselhoffin p... Teräsmiehen voimat, ... >

Keskustelut (1 viestiä)

GG11

13.03.2019 klo 00.42 2 tykkää tästä

Eikä pidä unohtaa pelipuolta. Insomniacilta tulee varmasti vielä ainakin pari Spider-Man -peliä ulos seuraavan viiden vuoden sisällä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova