Tuorein sisältö

Scarlett Johanssonin Black Widow saa oman leffan: ensimmäinen kaveri löytyi

19.03.2019 klo 19.00 | Luettu: 1382 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin elokuvauniversumin tulevaisuudesta tarjotaan tarkkoja tietoja (kuten ensi-iltapäiviä) vasta Spider-Man: Far From Homen jälkeen. Se tiedetään, että kehitteillä on Black Panther 2, Doctor Strange 2, Shang-Chi (ensimmäinen aasialaisen sankarin tähdittämä Marvel-leffa) ja The Eternals (ikivanhoista olennoista kertova eepos). Guardians of the Galaxy Vol. 3 valmistuu aikaisintaan 2022 ohjaajajupakan vuoksi.

Black Widow'n kauan odotettu oma elokuva saattaa olla seuraava tapaus Far From Homen jälkeen, sillä se aiotaan kuvata tänä kesänä. Scarlett Johansson jatkaa nimiroolissa ja hänelle on löydetty ensimmäinen kaveri: Florence Pugh näyttelee toista päähenkilöä. Sisäpiiriläisten mukaan Marvel on silmäillyt Pughia pitkään ja huomio lukittui häneen, kun hän sai myönteistä palautetta showpainielokuvan Fighting with My Family johdosta. Hän on tuttu myös elokuvista The Commuter ja Outlaw King.

Black Widow'n ohjaa Cate Shortland, jonka maailmansotadraama Lore vangitsi Johanssonin huomion.

Black Widow ei välttämättä ole turvassa Avengers: Endgamessa. Marvelin edustajat ovat muistuttaneet, että tulevat elokuvat voivat olla esiosia.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Matthew McConaughey ... Game of Thrones -put... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova