Marvelin elokuvauniversumista voi saada parikin roolia?

06.08.2019 klo 19.02 | Luettu: 2863 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Marvelin elokuvauniversumi jatkaa paisumistaan, siitä tulee epämukavaa, että monia lupaavia näyttelijöitä on käytetty pienissä rooleissa hetken mielijohteesta tai siksi, että he ovat nousseet maineeseen vasta pienen roolin jälkeen.

Mahershala Ali on voittanut kaksi Oscaria sen jälkeen, kun hän lupasi näytellä roistoa Luke Cagen ensimmäisellä kaudella. Toisen voittonsa jälkeen hän ilmoitti Marvelille, että hän tahtoo olla myös Blade, joten Blade hän tulee olemaan. Luke Cage ja Marvelin muut Netflix-sarjat ovat päättyneet, eikä Marvel ole luvannut, että niitä huomioitaisiin enää.

Nouseva tähti Gemma Chan (Crazy Rich Asians, Humans) neuvottelee parhaillaan The Eternals -roolista. Hänet nähtiin juuri Captain Marvelissa Minn-Ervana. Hän saattaa jatkaa samassa roolissa, mutta asiasta ei ole varmuutta ja kree-kansan jäsen Minn-Erva ei selkeällä tavalla kytkeydy lähes kuolemattomaan Eternals-kansaan. Eternalsit ovat asuneet ihmiskunnan rinnalla historian alusta saakka ja he ottavat yhteen Deviants-hirviöiden kanssa, joten leffa on ruuhkainen, jos kreet sotketaan mukaan. Netissä on täten arvailtu, että ehkä Chan saa uuden ja merkittävämmän roolin.

Vielä pienemmissä rooleissa on nähty toistoa. Esimerkiksi Star-Lordin äitiä näyttelee Laura Haddock, joka kinusi Captain Americalta nimikirjoitusta toisen maailmansodan aikana.

Minn-Erva:


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Herra Klonkku ohjaa ... Ammuttiin ohiajavast... >

Keskustelut (1 viestiä)

hfidnfkejf

06.08.2019 klo 20.20 2 tykkää tästä

ei mee kauaa ja yks hemmo hoitaa kaikki roolit. ihan kun frederik supernallessa ja moni muu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova