Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood: ensimmäinen traileri

20.03.2019 klo 15.45 | Luettu: 2694 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Once Upon a Time in Hollywood saattaa olla Quentin Tarantinon toiseksi viimeinen elokuva ohjaajana, jos hänen höpinänsä on luotettavampaa kuin Steven Soderberghin tapauksessa (Soderbergh uhkaili eläkkeellä, jäi eläkkeelle, alkoi saman tien askarrella tv-sarjaa ja jatkoi sitten leffojen parissa). Onko se? Historiallisesti ei: myös Tarantino tykkää puhua.

Tarantino tutkii nyt vuoden 1969 Hollywoodia. Hänen määritelmänsä mukaan Hollywoodin kulta-ajan viimeiset hetket ovat käsillä. Leonardo DiCaprio näyttelee TV:n länkkärisarjan tähteä Rick Daltonia, joka ei tunnista alaansa entisekseen, mutta koettaa vielä jättää jälkensä. Dalton on fiktiivinen hahmo, joka vuorovaikuttaa historiallisten henkilöiden kuten Bruce Leen ja Sharon Taten kanssa. Tate menettää pian henkensä Charles Mansonin kultin hyökkäyksessä ja sen nyt ainakin voi nähdä yksinkertaisempien aikojen loppuna, jos asut Taten naapurissa Daltonin tavoin.

Ensi-ilta on heinäkuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stranger Things 3 -t... Game of Thronesin od... >

Keskustelut (2 viestiä)

RandomSwinger

20.03.2019 klo 16.34 4 tykkää tästä

On tuo Margot kyllä sellainen rotunainen, että siinä menee monella (kaltaisellani) beetauroksella sisu kurkkuun. Varmasti kyllä muutenkin laatufilmi!
lainaa
TaraTino

23.03.2019 klo 10.34

1969 - Hollywoodin viimeiset korahdukset.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova