Tuorein sisältö

He-Man-, Barbie- ja Minecraft-elokuvat kompuroivat eteenpäin

12.01.2019 klo 15.08 | Luettu: 1465 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uuden He-Man- eli Masters of the Universe -elokuvan ensi-ilta on joulukuussa. Kuvaukset eivät kylläkään ole alkaneet, joten ikuisuusprojekti lykkääntynee jälleen. Sony oli vielä hetki sitten tyytyväinen David S. Goyerin (Yön ritari -trilogia) käsikirjoitukseen, joten sitä aiottiin käyttää, vaikka Goyer joutui jättämään ohjaajan viran kiireiden vuoksi. Nyt kirjoituspuuhiin on palkattu Art Marcum ja Matt Holloway, joiden yhteisiä tekstejä ovat mm. Iron Man ja Transformers: Viimeinen ritari.

Lähde: Deadline

Mattelin leluihin perustuu myös tuleva Barbie-elokuva. Sekin on ikuisuusprojekti, joka vaihtoi suuntaa siten, että "erilaisen Barbien" sijaan leffa kertookin barbiemaisen soman Margot Robbien näyttelemästä sankarittaresta. Isoja muutoksia ei ole tapahtunut sittemmin, mutta leffa on nyt virallistettu. Robbien sopimus on viimeistelty ja hän markkinoi elokuvaa jo ilmoittamalla roolin olevan kunnia ja muistuttamalla, että Barbie on auttanut lapsia kuvittelemaan itsensä erilaisiin rooleihin prinsessasta presidenttiin vuosikymmenien ajan.

Lähde: Variety

Myös Minecraft-peleihin perustuva elokuva etenee (kuin täi tervassa). Pelien tavoin se kertoo palikkamaailmassa seikkailusta ja lohikäärmeen kohtaamisesta. Projekti on palkannut uudeksi ohjaajaksi Peter Sollettin (Nick and Norah's Infinite Playlist). Ohjaajan hommasta ovat neuvotelleet aiemmin mm. Neen veljekset (Band of Robbers), joiden on tällä hetkellä määrä ohjata mainittu He-Man. Steve Carell neuvotteli miespääosasta vuosia sitten, mutta hän ei ole enää mukana.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -put... Kuolemaa ei voi väis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova