Tuorein sisältö

Ennätyspitkä Supernatural päättyy: viesti tähdiltä

23.03.2019 klo 14.34 | Luettu: 3202 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Supernatural päättyy 15. tuotantokauden jälkeen. Käynnissä parhaillaan oleva 14. kausi kestää yhteensä 20 jaksoa ja samanlainen potti on tiedossa viimeiselläkin kaudella.

Demoneja ja muita yliluonnollisia olentoja metsästävistä veljeksistä kertova sarja on pisin amerikkalainen fantasia-, kauhu- ja/tai sci-fisarja. Asiasta voidaan riidellä, jos esimerkiksi kaikki Star Trekit luokitellaan samaksi sarjaksi, mutta Supernatural on pidempi kuin esimerkiksi Salaiset kansiot, Tähtiportti ja Smallville.

Sarjan tähdet Jared Padalecki, Jensen Ackles ja Misha Collins paljastivat uutisen Twitterissä. He ovat lähestyvästä loppuhuipennuksesta innoissaan ja he yrittävät olla itkemättä vielä.




Lähde: TVLine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jeremy Clarksonin po... Game of Thrones -jul... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

24.03.2019 klo 10.39

”Season six!”

Jokainen kausi tallessa dvd/blu-rayllä. Jotenkin sarjaan jäi koukkuun ensimmäisen kauden jälkeen, jonka jälkeen Sub-TV näytti suomalaisen television tavan pyllistää katsojille siirtämällä ja panttaamalla uusia kausia/uusintoja niin, että sarjan seuraaminen televisiosta oli täysin mahdotonta.

Tämä sarja on ollut mielenkiintoinen kokonaisuus vanhan ajan televisiota, internetin suomia mahdollisuuksia ja modernin suoratoistopalveluiden tapaa tehdä ja esittää sarjoja.

Uutta Supernaturalia ei enää tule.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova