Tuorein sisältö

Helvetinsikiö Spawn kolkuttaa Jeremy Rennerin ovelle

10.07.2018 klo 17.30 | Luettu: 2442 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin Hawkeye Jeremy Renner jatkaa supersankarilinjalla: hänet on kiinnitetty uuteen Spawn-elokuvaan. Tavallinen sankari Jamie Foxxin tulkitsema Spawn ei ole. Hahmon luoja ja ohjauksesta vastaava Todd McFarlane haluaa esittää Spawnin uhkaavana mysteerinä, joka vaanii varjoissa.

Spawn oli eläessään säälimätön sotilas, jonka omat pettivät. Helvetissä hänet petettiin uudestaan, kun hän teki sopimuksen demonin kanssa: hän sai palata maan päälle ja nähdä vaimonsa, mutta hänestä tehtiin irvokas helvetinsikiö, jonka on määrä johtaa Helvetin armeijoita. McFarlanen mukaan taustatarinaan sukelletaan aikaisintaan jatko-osassa.

Renner näyttelee Maximilian "Twitch" Williamsia, joka on poliisietsivä. Spawn tarvitsee hänen älyään ja vaistojaan voittaakseen sotansa omilla ehdoillaan. Sarjakuvissa Sam & Twitch on Spawniin liittyviä tapauksia tutkiva pari, joka on saanut omankin lehden, mutta sitä ei mainita, esiintyykö myös etsivä Sam Burke leffassa. McFarlanen mukaan Twitch on "elokuvan kasvot", eli päähenkilö.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alkuperäinen Lando C... Metallican Lars Ulri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova