Tuorein sisältö

Saara Aalto luistelee Dancing On Ice -parinsa kanssa Suomessa

29.03.2019 klo 23.39 | Luettu: 1789 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saara Aalto sijoittui parinsa Hamish Gamanin kanssa kolmanneksi Britannian Dancing On Ice -kisassa.

Nyt Saara ja Hamish luistelevat huhtikuussa Suomessa!

Pari nähdään Helsingin Vuosaaren jäähallissa 13.4.

Saaran someviestin mukaan tapahtuma soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille - "Kunhan pysyt luistimilla pystyssä".

Vuosaaressa on luvassa:

-Saara & Hamish esiintyvät jäällä ja kertovat Dancing on Ice-kokemuksista ja esitysten synnystä.

-Luisteluworkshop,jossa pääset oppimaan luistelun saloja brittimestari Hamish Gamanin opastuksella. Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille.

Tanssitaan jäällä: Opitaan pieni luistelukoreografia. After skate meet&greet eli yhteiskuvia ja kysy kysymyksiä Saaralta & Hamishilta.

HUOM! Tuo mukanasi omat tai kaverilta lainatut luistimet (jäähallilta ei voi vuokrata luistimia)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

SAARA & HAMISH - THE SKATING EXPERIENCE comes to Finland ???????????? Koe ainutlaatuinen luistelukokemus yhdessä Saaran & Hamishin kanssa! Dancing on Ice UK:n finalistipari saapuu Suomeen viettämään kanssanne inspiroivan luistelulauantain 13.4! ????? Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille! Kunhan pysyt luistimilla pystyssä, se riittää! Tämän hauskemmaksi ei luistelemisen opetteleminen voi tulla! ???? Jos luistelu ei innosta, voit myös osallistua päivään luistelematta! ???????? ????Lippuja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä???? la 13.4 Vuosaaren jäähalli, klo 9:45-13 SISÄLTÖ: ????Saara & Hamish esiintyvät jäällä ja kertovat Dancing on Ice-kokemuksista ja esitysten synnystä ???? Luisteluworkshop! Pääset oppimaan luistelun saloja brittimestari Hamish Gamanin opastuksella! Soveltuu aloittelijoille ja kaiken ikäisille! ???? Tanssitaan jäällä: Opitaan pieni luistelukoreografia ???? After skate meet&greet ! Yhteiskuvia ja kysy kysymyksiä Saaralta & Hamishilta HUOM! Tuo mukaan omat tai kaverilta/kirjastosta lainatut luistimet! (jäähallilta ei voi vuokrata luistimia!) ????Luisteluliput 85€ ????Jos haluat osallistua päivän ohjelmaan ILMAN luistelemista, myymme tapahtumaan seisomalippuja hintaan 40€ (jäähallilla ei ole istumakatsomoa, vaan seisomakatsomo). Miten pääsen mukaan: 1) Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: info@nofear.store laita mailiin selkeästi: NIMI IKÄ LUISTELULIPPU VAI SEISOMALIPPU ONKO LUISTELUKOKEMUSTA? 2) Saat vahvistuksen ja linkin lipun ostoon, kun ryhmäkoko on varmistunut!! #teamnofear ARE WE READY?? ???? ———— @hamishgaman

Henkilön Saara Aalto (@saaraaalto) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ozzyn Instagramissa ... Paluu Hiljaiseen pai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova