Tuorein sisältö

One Punch Man -putki, osa 3: kuulapäätä ei huolitakaan SS-joukkoihin

03.04.2019 klo 19.40 | Luettu: 3432 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 5 ja 6
The Ultimate Mentor ja The Terrifying City


Sarja on totisesti – vaikka sitten vahingossa – satiiri äärioikeistosta. Kuulapää on keho. Voimien salaisuus on salitreenit. Hän tuhoaa yhdellä iskulla yhteiskuntaa uhkaavat maahanmuuttajat, tulivatpa ne taivaalta tai maan alta, mutta kukaan ei arvosta, koska hän on nolo mölkerö vailla karismaa. Hän rekisteröityy oikeuden puolustajaksi. On saavutus päästä sisään, mutta hänet luokitellaan C-luokan lappuliisaksi, vaikka kyborgikaveri pääsee korkeimpaan S-luokkaan! Mitä hittoa?! One Punch Man on vähintään SS-tasolla! Kirjallinen testi estää etenemisen yhteiskunnassa (kuin kouluaikoina?). Viranomaisena sankarin pitäisi katsella taskuvarkaiden perään.

Jännitän tarinan suuntaa. One Punch närkästyy, kun naisetkin suosivat neitimäisiä sankareita - mutta pohjimmiltaan hän on perijapanilainen hissukka, joka kiukustuu KAMIKAZEROO-tyyliin vain hetkittäin.

Kuudes jakso koettelee kärsivällisyyttä siten, kuin lyhyt sähellys irtovitseillä voi koetella. Jokainen kankea hetki on tavallaan vitsejä tukevaa parodiaa, mutta kun virastossa tuumitaan, että "Z-kaupunkiin on lähetettävä A-luokan Sneiktööt Snake", se on liian autistista minulle, vaikka harrastan taulukkolaskentaa. He voisivat sanoa "slummeissa tarvitaan erikoisjoukkojamme". Tämä kama saa kyseenalaistamaan käännöksen.

Yksi yhdelle iskulle häviävä hyyppä esiteltiin aiemmin, joten jaksojen sanoma on se, että jopa tähän alustus voi johtaa. Se on veteen piirretty viiva, onko sarja tarkoituksella vai oikeasti niin huono, että sarja on jo hyvä, mutta yksi historiallisista saavutuksistani on kaikkien Ranma puolikkaiden omistaminen, joten voin kärsiä kiinnostavaa surkeutta pitkäänkin, enkä vielä edes kärsi.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Osa 2 --- Osa 4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fugefest laajenee ko... Joaquin Phoenix on J... >

Keskustelut (1 viestiä)

qwertypro

04.04.2019 klo 09.23

Näiden muiden sankarien ja vihujen esittelyn tarkoituksena on luoda ne kliseiset älyttömät tilanteet ja tyhjästä pieraistavat voimatasot joihin sitten Kuulapää sijoitetaan rikkomaan kliseet.

Älyttömyyksiä ja voimatasoja kasvatetaan ja katsojan annetaan jännittää löytääkö Kuulapää vihdoinkin täyttymyksen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova