Tuorein sisältö

Ressu Redfordilta uusi tunteellinen single Viimeinen päivä

12.04.2019 klo 10.19 | Luettu: 414 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ressu Redford julkaisee tänään uuden singlen Viimeinen päivä.

Kappaleella vierailee Emma-pystejä kahminut Pyhimys.

Koskettavalla kappaleella pohditaan läheisten ihmisten merkitystä ja sitä, jos seuraava päivä todella olisi se koko elämän viimeinen.

Ressu Redfordin ja Pyhimyksen yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2015, kun Ressu vieraili Teflon Brothersien Hubba Bubba -kappaleella.

"Hubba Bubban jälkeen olemme tehneet yhteisiä live-esiintymisiä ja viettäneet aikaa keikkalavojen bäkkäreillä. Heti alussa pistin merkille, että Ressu on pitkästä urastaan huolimatta elinvoimainen ja vahvasti ajassa mukana oleva artisti. Siitä asti olen mielessäni visioinut mielessäni Ressun uutta tulemista. En kuitenkaan tehnyt asialle mitään, kunnes Jarkko Ehnqvist tuli Universalille töihin ja kertoi samanlaisista näkemyksistään. Tapani mukaan sitouduin projektiin täysillä ja laitoin peliin koko paletin. Kun yhteisbiisistä keskusteltiin ensimmäisiä kertoja, olin automaattisesti mukana", Pyhimys kertoo.

Ressu kertoo biisin tehneen suuren vaikutuksen - jopa niin, että laulaminen oli vaikeaa.

"Itkin, kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran. Mun täytyi alkaa laulamaan demoa, mutta onnistuin laulamaan vain yhden kertosäkeen vahvan liikutustilan vuoksi. Niin ei käy usein. Silloin tiesin, että tässä saattaa olla iso biisi käsillä. Olen saanut tehdä musiikkia ihan mahtavien tyyppien kanssa ja kaiken huipuksi Pyhimys toi omalla tekstillään biisille lisää syvyyttä. Se nousi kirjaimellisesti seuraavalle tasolle".

Viimeinen päivä esittelee musiikillisesti uudistuneen Ressun - biisi on samaa linjaa tammikuussa julkaistun Se olit aina sinä -singlen kanssa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Fuck-Batmania näytte... Simpsonit ovat viral... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova