Tuorein sisältö

HBO on julkistanut ensi vuoden palaajia: mukana Westworld

16.04.2019 klo 17.06 | Luettu: 1649 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


HBO vahvistaa, että ensi vuonna valmistuu Westworldin kolmas kausi, Insecuren neljäs kausi ja Jäitä hattuun (Curb Your Enthusiasm) -sarjan 10. kausi. Westworldin ja Insecuren edelliset kaudet nähtiin viime vuonna. Jäitä hattuun palasi 2017 kuuden vuoden tauon jälkeen, joten kolmen vuoden odotus ei ole fanien pahin painajainen, vaikka 10. kautta ennustettiin eräässä vaiheessa jo tälle vuodelle.

2020 nähdään myös uusi jännärikomediasarja Run.

Jordan Peelen ja J.J. Abramsin kehittelemä kauhudraama Lovecraft Country, Abramsin sci-fifantasia Contraband, Joss Whedonin viktoriaaninen sci-fi The Nevers, uusi Perry Mason -sarja ja Game of Thronesin esiosa ovat yhä ajoittamatta.

Westworldin tuotanto on alkanut. Mysteerirooliin on kiinnitetty Lena Waithe (kuvassa), joka on tuttu mm. Master of None -sarjasta ja Ready Player One -elokuvasta.

Lähteet: Deadline & Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huumoria: Game of Th... The Conjuring -unive... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.04.2019 klo 18.05

Curb Your Enthusiasm on noista eniten odottamani. Westworldia odottaa jollain tasolla, vaikka se ei varmaan enää ekan kauden tasolle tule pääsemään. Onkohan tuo kuvan mies/nainen ihminen vai kone, sen näkee sitten.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova