Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows -putki, osa 3: veressä on promilleja, kun vampyyrit kännää

02.05.2019 klo 22.30 | Luettu: 2421 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 5 ja 6
Animal Control ja Baron's Night Out


Kun vampyyrien vuosisatojen mittaiseen rakkaustarinaan tulee ryppy, mies päätyy vangituksi heikentyneessä tilassa, tietämättömän naisen jäljittäessä edellisen rakastajansa inkarnaatiota. Tarkemmin sanoen hiukopalaa etsivä tukeva vampyyrisetä saa luudasta lepakkomuodossa ja päätyy rankkurin häkkiin. Samaan aikaan turhautunut tätivampyyri tekee parhaansa kiihottuakseen parkkihallin hoitajasta, joka on entinen sotapäällikkö.

On motivoitunutta dokumenttiryhmältä virittää rankkurin luo kameroita pelastusoperaatiota todistamaan. Dokumenttiteeman löyhyys on vitsi ja sitä ei ole hylätty, mutta olisi hauskempaa, jos vaikkapa lopputekstien aikana nähtäisiin "poistettu kohtaus", jossa ryhmä moikkaa häkissä kyykkivää vampyyria ja kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että dokumentaristit eivät sotkeudu tapahtumien kulkuun.

Kuudes jakso huomioi, ettei ullakolla koisannut paroni nosferatu ymmärrä nykyajan hömpötyksiä, joten dokumentti vaarantuu. Mutta onko "operaatio Tapetaan paroni vahingossa" liian hätiköity? Kaavoihin kangistunut vanhusparka esitti maailmanvalloitusvaatimukset aiemmin, tutustumatta moderniin muovikrääsään ja bilettäjien alkoholi- ja huumepitoisuuteen, ja ehkä hänellä on pehmeä puoli. Sarja tuntuu vapautuneen suorituspaineista. Rento, sympaattinen ja hallitusti repesorsamainen kuudes jakso on kutakuinkin leffaversion parhaiden hetkien tasolla.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Osa 2 --- Osa 4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Detective Pikachu mo... Simon Pegg ja Nick F... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova