Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 3-5 ja 3-6: muinainen vampyyri ja puolikas, eli tämähän onkin komedia

04.10.2021 klo 21.35 | Luettu: 1676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jaksot 5 ja 6:
The Chamber of Judgement ja The Escape


6. jakso on kevyesti kauden hauskin. Yrittäminen ja ajoittaminen saivat tarkistamaan, vaihtuiko ohjaaja (ei).

5. jaksossa pari vampyyria nahistelee valtaistuimesta, jota myös palvelija Guillermo kyttää. Muut osallistuvat jätkien iltaan, jossa tyynykauppias yrittää pyramidihuijausta. Tiedän tätien Tupperwaren ja Donald Trumpia fanittavan tyynykauppiaan, joten... ajattelin, että haluat tietää?

Laihaa on satiiri, mutta maailmanrakennusta sietää aina. Guillermon nousua on jännä seurata, kun hän välillä vaikuttaa ylpistyvän, vaikka hän ajattelee muiden parasta sääntöjä rikkoessaan. Juonet yhdistyvät, kun tyynyt ja Guillermon kaverin paluu johtavat oikeuteen, jne.

Kuutosessa vampyyrit hukkaavat esi-isänsä ja epäilevät, että kaikki vampyyrit kuolevat, jos käpy kupsahtaa. Esi-isä on aito hirviö, eikä odottamani satunnainen sarkastinen vierailija. Osana dominoefekti-ideaa tyypit tajuavat, että myös kärähtänyt paronin puolikas on yhä hengissä kotimullissa. Ei hänellä onneksi hätää ole. Asennekin on herttaisen myönteinen.

Olennainen dominoefekti on se, että typeryyskin huvittaa, kun energiat lähtevät liikkeelle. Lakonisuuden kylkeen saadaan panikointia jo siksi, että vampyyreitä hävettää. Se saattaa olla improvisoitu aivopieru, että vampyyrinmetsästäjien sukulainen Guillermo joutuu muistuttamaan vampyyrejä siitä, ettei esi-isää ole tarkoitus tappaa, mutta maailmanrakennus antaa vitsille sen arvon.


Keskiarvo 26 jakson jälkeen:


< Jaksot 3-3 ja 3-4 --- Jaksot 3-7 ja 3-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica Louder Tha... Näin jatkuu Mötley C... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova