Tuorein sisältö

Sipoon herttua jatkuu

03.05.2019 klo 11.32 | Luettu: 437 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Keväällä 2018 ensi-iltansa Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttua jatkuu toiselle kaudelle.

Elisa Viihteen viime vuoden katsotuimpien sarjojen joukkoon nousseen Sipoon herttuan toisen kauden kuvaukset käynnistyvät toukokuun puolessa välissä - uutta katsottavaa on luvassa marraskuussa 2019.

Suomalaisesta korruptiosta ja bisnesmies Pasi Kovalaisen kujanjuoksusta kertovan mustan komedian toisen kauden ohjaajana toimii Antti Heikki Pesonen (Päin seinää, Korsoteoria). Komedian keskeiset hahmot jatkavat tutuissa rooleissa. Mukana ovat mm. Kari Hietalahti, Pirjo Heikkilä, Riku Nieminen, Pekka Strang, Mari Perankoski, Miitta Sorvali ja Ville Myllyrinne.

Sarja on elänyt omaa elämäänsä television ulkopuolella. Esimerkiksi Pasi Kovalaisen "Kun yrittäjällä palaa käpy" –videot ovat hauskuuttaneet jo yli kahta miljoonaa ihmistä sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissa. Sipoon herttua oli myös ehdolla vuoden sipoolaiseksi 2018 Sipoon Sanomien kisassa, joka järjestettiin tammikuussa 2019.

"Sipoon herttua on ollut meille tekijöille tärkeä projekti, jonka kanssa on ollut ilo työskennellä. Erityisesti olemme olleet innoissamme sen rajoja rikkovasta tyylilajista, jolle ei löydy selkeää esikuvaa Suomesta. Olemmekin tosi kiitollisia, että se löysi katsojansa ja pääsemme nyt tekemään toista kautta", kommentoi sarjan tuottaja Noora Haatainen Yellow Film & TV:ltä.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rockfest varoittaa l... Chewbaccan näyttelij... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova