Tuorein sisältö

Jääkiekkojournalistit ry valitsi vuoden kiekkotoimittajan

07.05.2019 klo 13.51 | Luettu: 393 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Telian kiekkolähetyksiä tällä kaudella isännöinyt Tuomas Nyholm on tänään valittu vuoden kiekkotoimittajaksi. Valinnan teki Jääkiekkojournalistit ry.

"Jääkiekkojournalismi on laajentunut uusiin kanaviin, ja siinä kehityksessä Tuomas Nyholmilla on ollut Suomessa poikkeuksellisen merkittävä rooli. Yhdessä Vesa Rantasen kanssa hän on tehnyt uraauurtavaa työtä viime vuosikymmenellä Ilta-Sanomien Videotuomarit-ohjelman isäntänä ja myöhemmin television ja radion puolella. Niin kirjoittajana kuin sähköisen median esiintyjänä Nyholmilla on oma jäljittelemätön tyylinsä, jossa pinta on usein humoristista viihdettä, mutta pohja on piinkovaa journalistista osaamista", todetaan Jääkiekkojournalistit ry:n suunnalta.

Nyholm on tehnyt pitkän uran suomalaisen jääkiekon parissa toimittajana. Hän aloitti kirjoittavana toimittajana Ilta-Sanomissa 1990-luvun lopulla, minkä jälkeen hän on toiminut muun muassa Ilta-Sanomien NHL-kirjeenvaihtajana sekä lukuisissa päällikkötehtävissä Sanomien urheilutoimituksissa.

Nyholm siirtyi viime syksynä Telian palvelukseen. Hän isännöi ottelutapahtumia ja suosituksi noussutta Liigalive 360 -lähetystä, joka mm. esitteli kiekkoyleisölle studioon "teleporttauksella" siirretyt pelaajahaastattelut.

Nyholm on aiemmin palkittu Vesa Rantasen kanssa kiekkokerrontaa uudistaneesta Videotuomarit -sarjasta. Radio Rockilla pyörinyt Total Hockey Forever poiki Nyholmille vuoden radiotoimittajan tittelin vuonna 2017.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iskelmä Festivaalin ... Kuopiorockin aikatau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova